Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom hogy kezeljem a párom gyerekét, a helyzetet?

Figyelt kérdés
Párom 4 éve élt külön az exfeleségétől aki félcigány (ennek jelentösége lesz). Párom magyar. Van egy 9 éves fia. A kapcsolat elején idegenkedtem a dologtól mert akkor még el sem váltak meg nekem nincs gyerekem és féltem a helyzettöl.Akkor megnyugtatott a párom hogy neki a kapcsolata az első és szeretné még gyerekeket másik családot így belementem a dologba. Összeköltöztünk és utána szép lassan derültek ki a dolgok: az exfeleségével mindennap beszélt a gyerek miatt engem volt hogy napokig nem hívott fel. A nő naponta többször hívogatta a gyerek ürügyén pedig annak is van élettársa 3 éve. A nő volt aki megcsalta anno de hogy: amíg a párom dolgozni volt és a gyerekük a másik szobába aludt idehívta a kanját..Amikor mi a párommal elmentünk kettesbe pihenni valahova elkezdte kitalálni hogy a gyerek beteg stb..de nem volt semmi baja a gyereknek. A párom imádja a fiát és iszonyatosan ragaszkodik hozzá. És mindig ugrott ha volt valami. Erről már sikerült lebeszélnem meg arról is hogy ne fizesse például az ex felesége meg annak a pasijának meg az anyjának a telefonszámláit( közös flottába voltak). Azóta nem beszélnek telefonon az exel hogy egyik péntek este amikor a párom dolgozott az exe idejött a pasijával bejöttek az udvarba és verték az ajtót hogy engedjem be őket mert ez az ő háza. Válásnál a páromnál maradt a ház a nő kapott egy jó helyen lévő irodát amit kiad meg az egyik autót. Van háza tud hol lakni nem volt kisemmizve de tény hogy még ide van bejelentve és a tulajdonjogok nincsenek letisztázva. Szoval ilyen a nő és a párom ezt valahogy hagyja mert mégis a gyereke anyja. 2 hete derült ki hogy a nő diákhiteles tartozása miatt a házra végrehajtási jogot jegyeztettek be. Ez az alap helyzet. A gyerek 2 hetente hétvégén van itt és én akkor megszűnök létezni. Ökörködnek az ágyunkba én nem férek oda, autós játékot játszanak amire persze hívnak de hogy ülsz oda a laptophoz egy kétszemélyes játéknál?? A gyerek elött nincs nagyon puszi simi mert akkor csak sandít. Szex persze felejtős mert meg ne hallja. Ha elküldi az apja fürödni percenként kiabál ki hogy apa apa. Fektetésnél ugyanez. A szobája ajtatját nem csukhatod be mert fél. Szóval én idegennek érzem magam ha ők együtt vannak és nem tudom miért. A párom amúgyis keveset törődik velem de ilyenkor meg semmit. Mit tehetnék a negatív érzések ellen? Jah még annyi hogy a gyereknek vettünk egy telefont hogy azon beszélgessenek de azt a gyerek soha nem vette fel a végén meg eltűnt a telefon..

2019. márc. 9. 10:33
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
29%
Itt ahogy látom mindenki ellened van kedves kérdező. Teljesen természetes hogy a gyerek az első,neked is ő lenne ha lenne, de ha amúgyis keveset foglalkozik veled akkor miért vagy még vele? Bár azt nem értem hogy miért helyeslik itt sokan az ágyban evést én nem engedem a saját gyerekemnek se itthon se másnál. Inkább gondold végig hogy mi az ami miadt még eggyütt vagytok, szerintem nem sok értelme van.
2019. márc. 9. 12:50
 12/27 anonim ***** válasza:
58%

Sok valaszolonak: Persze, a gyerek az elso, de ha van egy uj parom, azert tiszteljem annyira, hogy legalabb egy intim, privat szfera meg van. Teszem azt, jojjon fel az agyba, de kaja nelkul. Nem eszunk agyba.

Nyilvan szar erzes, de sajnos ez az apuka tipikus pelda, hogy nem szarja le a gyereket valas utan, ezt el kell fogadni kerdezo, sajnos azt is, hogy vele akar lenni. Viszont, ha veled, mint uj parjaval alig foglalkozik, akkor szerintem hagyd ott. Azert, mert van gyereke es sokat akar vele lenni, veled is lehetne... akkor minek van uj parja? Disznek, aki vezeti a haztartast?

Minden joindulattal irom kerdezo, gondold at a jovoben TE mit szeretnel ettol a kapcsolattol es merlegelni, hogy mi fer bele... lehet, neki a gyerekcaz elso, de ha te nem erzed jol magad igy, akkor a sajat erdekeidet tartsad szem elott, vagyis SZAKITS ES KERESD OLYAN, TARSAT, AKI mellett kiteljesedhetsz, es nem erzed elnyomva magad.

2019. márc. 9. 13:13
 13/27 A kérdező kommentje:
Igen keveset foglalkozik velem. 3 műszakba dolgozik vannak napok hogy még telefonom sem beszélgetünk.este befekszik mellém reggel meg alszik amikor én elmegyek dolgozni. Most egész héten kb fél orát beszélgettünk személyesen
2019. márc. 9. 13:36
 14/27 A kérdező kommentje:
Kértem hogy legalább hívjon fel naponta ha igy elkerüljük egymást de azt mondja nem tud bentről.vagy mondtam hogy reggel amíg készülődök keljen fel hogy beszélgethessünk de azt mondta nem tud mert fáradt. Igy nekem nehéz
2019. márc. 9. 13:39
 15/27 anonim ***** válasza:
48%

Menekülj amíg nincs közös gyermek.

Van egy csomó gyerektelen pasi.

2019. márc. 9. 15:36
 16/27 anonim ***** válasza:
78%
Tanuljátok már meg, hogy kölykös pasi nem kell komolyra! Max időnként szex, de össze költözni meg ilyenek... Ugyanmar... Szívás.
2019. márc. 9. 15:47
 17/27 anonim ***** válasza:
68%
Ti max lakotársak vagytok... Szerintem ha lelépnél még csak fel se tünne a "pasidnak".
2019. márc. 9. 16:31
 18/27 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk jó mer nem kell albérletet fizetni csak a rezsi felet, ennyi jó van ebben a kapcsolatban , aztán itt kifujt. Legjobb lenne felállni, menni tovább és vissza sem nézni. Mint xaras után.
2019. márc. 9. 17:06
 19/27 anonim ***** válasza:
48%
Dobbantanék és vissza se néznék. Itt nem a gyerek a baj, hanem az ex.
2019. márc. 9. 17:56
 20/27 A kérdező kommentje:
Igen az ex igazi szemétláda. A kapcsolat elején naponta többször zaklatta a párom ilyen olyan dolgokkal amik nem voltak igazak; pl gyereket verik a suliban. Utana kitalálta a gyerek agresszív verekszik mert olyan filmeket lát a nagymamánál. Azután ha nem vette fel a párom a telefon idejött és a pasijával verette az ajtót hogy engedjem be. Majd halálra rémültem. Aztán nem adta oda a gyereket a láthatásra. Az anyagi részt meg hagyjuk ott baszik ki velünk ahol tud. A párom meg persze nem áll ki maga mellett mert a gyereket nézi. Minden gyerekes pasi ilyen? Mind vigyázba áll az exfeleségének a gyerek miatt? Igy hogy lesz másik élete ezeknek a férfiaknak?
2019. márc. 9. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!