Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idős korban nőnek ki a fiúk ebből a "húmindenesteigyukmagunkatseggrészegre mertazalkoholmindentmegoldésígyalegjobb"-dologból? :S
Figyelt kérdés
Akinek nem inge, ne vegye magára. Én sok ilyet ismerek... :)2010. júl. 1. 13:49
11/20 anonim válasza:
Ti milyen nyomi böngészőt használtok, hogy már egy ilyen egyszerű dolog (mint ez a kérdés) széttolja? :D Firefox-ban semmi baj sincs...
12/20 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek mindenkitől akinek tönkretettem a napját a kérdésemmel, mert meg kellett kicsit erőltetniük magukat azzal a pár apró mozdulattal... :D
Aki válaszolt, annak köszi! Én még sohasem voltam részeg -nem is szeretném kipróbálni. A probléma sajnos az, hogy mindig ilyen fiúkba gabalyodok bele... =S 19L
2010. júl. 1. 14:14
13/20 anonim válasza:
én már kinőttem. :D
de sokan sose fognak...
20/f
14/20 anonim válasza:
a második válasszal egyetértek.
15/20 anonim válasza:
Életemben 1x rúgtam be úgy igazán - ez a téma nem is vonz engem - sose vonzott - barátnőmmel kicsi ellentétbe ütköztünk ilyen téren - ő szeret inni én meg húzom ilyenkor a szám :/ érdekes helyzet - pedig normális csaj.
Nem ittam magam hulla részegre sose nem is fogom mégis boldogan élek :)
Szóval van ilyen pasi - de hogy mikorra növik ki az ilyen alakok? van aki sose - sőt nagy %-ban sose
22F
16/20 anonim válasza:
akkor legközelebb próbálj meg belém belegabalyodni:D:D
17/20 anonim válasza:
18 éves vagyok ugy tavaly ősszel ittam először, idén év elején b*sztam be úgy nagyon és akkortól kezdve sokat ittam, most egy hónap alatt ittam 1-2 sört. Egyszer ki kell próbálni mindent én mostmár sajnálom rá a pénzt nem aztmondom ,hogy soha mert néha kell pl. szülinapomom tuti s*ggrészegre iszom magam, de a minden este már sok.
18/20 A kérdező kommentje:
=D
2010. júl. 1. 15:07
19/20 anonim válasza:
Reméelm soha, de nem azért kell inni mert probléma van (jo indok), hanem azért b@szott jó érzés benyomva lenni! 26/f
20/20 anonim válasza:
Aki erre hajlamos,az sajnos soha.Ezek az emberek mint lelkileg,mint mentálisan gyengék,és azt hiszik még 40-50évesen is hogy az alkohol mindent megold,s a szőnyeg alá söpőrhetik ezzel a gondokat.Valaki megtud küzdeni a nehézségekkel az életben,valaki nem.Ez idegrendszer kérdése.Az alkoholista az alkoholista marad,mindaddig míg össze nem omlik egy szép napon a szervezete..de vannak akik még ilyenkor se kapnak észbe és tovább isznak amíg alúlról nem szagolják az ibolyát:S Ebből nem lehet kinőni,főleg aki rendszeresen iszik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!