Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mondjak le az álmaimról a barátom miatt?
Figyelt kérdés
A barátom azt szeretné, ha lemondanék arról, hogy egyetemre menjek, pedig nekem az minden vágyam, hogy fejlődjek, és egy jobb munkám legyen. Neki nincs diplomája, csak érettségije, egy gyárban dolgozik. Én emiatt nem nézem le, sosem mondok rá semmi rosszat, de ő mégis azt mondja üljek le a seggemre, mert úgy sem menne a munka, és a tanulás együtt, vagy fel sem vesznek, vagy ha fel is vesznek, úgy sem tudnám kijárni. Az is lehet, hogy a diplomámmal többet is keresnék, mint a barátom. Egyébként egy pedagógusi szakról lenne szó, amit szeretnék egyetemen kitanulni.dec. 28. 20:50
1/26 anonim válasza:
Vissahúz, ne hallgass rá. Csináld, amit szeretnél!
3/26 anonim válasza:
Én bsztam ki ilyen viselkedés miatt valakit, azóta sokkal boldogabb az életem.
5/26 anonim válasza:
Ő még a gyárban is sokkal többet fog keresni, mint te a pedagógiai szakoddal. Ha ez téged nem zavar, nem zavar, hogy alacsony társadalmi és anyagi megbecsülésű munkád lesz, akkor jelentkezz egyetemre.
6/26 anonim válasza:
Azonnal szakíts ezzel az emberrel! Aki nem hajlandó téged támogatni abban, hogy fejlődj és megvalósítsd az álmaidat, az nem szeret igazán és nem is érdemel meg.
7/26 anonim válasza:
Ne mondj le, de tudjál róla, hogy éhen fogsz halni azzal a fizetéssel.
9/26 anonim válasza:
Valszeg nem akarja, hogy tanultabb legyél nála. A férfiak ezt nem igazán szeretik... Nekik leginkább a buta phicsák kellenek. Meg ugye nem jó, ha tanultabb nála a nő. Kiderül, hogy ő egy buta fhasz.
A pedagógusi szakma tényleg nem fizet sokat. Azt kell megnézni, mit akarsz. Egy gyárban sínylődni életed végéig vagy tanulni és esetleg lehetőséget kapni egy multinál adminisztrációs munkatársként pl. Ha tanár nem is lesz belőled. Hát... Ne mond, hogy az előbbi neked jobban tetszik.
10/26 anonim válasza:
Nem akarja, hogy tanultabb legyél nála, mert akkor már elhagyhatod....
Egyebkent, pedagogusi pályara menni, hülyeseg. Miért nem valami piacképes diplomát szerzel inkább?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!