Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbantam a szakitast a baratommal, most talalkozunk hogy beszeljunk, mit, hogyan mondjak?

Figyelt kérdés
ma 13:02
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, ahogy benned van.
ma 13:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha megbántad, akkor nem taktikázni kell, hogy mit hogyan tégy. Mert tudod és ez őszintén jön belőled. Nem ismeretlen embereket kell erről kérdezned.
ma 13:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező ha azt se tudod mit mondj neki akkor minek akarod újrakezdeni? Kommunkálni nem tudsz. Kapcsolatban sem tudtál és utána se fogsz tudni ha visszafogad.
ma 13:08
 4/10 anonim ***** válasza:
35%
Ki vele! A lényeget.
ma 13:19
 5/10 anonim ***** válasza:

"Megbantam a szakitast a baratommal, most talalkozunk hogy beszeljunk, mit, hogyan mondjak?"

Ezt:

Megbántam a szakítást.

ma 13:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem ismerem a körülményeket, de én első körben azért mélyen elgondolkoznék. Mi váltotta ki azt, hogy szakíts? Pillanatnyi fellángolás (bár annak is van valami előzménye általában) vagy mélyebben gyökerezik a dolog?

Én már szenvedtem a kapcsolatomban, jó döntés volt kilépnem, de időnként engem is elkapott a kétely az elején - "biztos jól tettem?"

Gondold át, hogy tényleg megbántad-e. Tényleg működik-e a kapcsolat, vagy csak a gyász és a kétely dolgozik-e benned? Ilyenkor hajlamos az ember csak a jó (vagy csak a rossz) emlékekre koncentrálni, így akár el is hiheted, hogy a másik oldal nem létezett.

ma 14:16
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért egyáltalán nem mindegy, hogy mik voltak az előzmények.
ma 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Miért bántad meg?
ma 14:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Én inkabb kérdezgetném

Milyen neki nélkulem van e nője hogy telnek a napok meg ugy amblokk lecsekkolnám hogy ki van e virulva, vagy épp beesett arc es depis, szeretném tudni benne mik zajlanak érdeklem e egyaltalan vagy meg se kerdezi azt se na milyen lett a doga meggyogyult e anyám megkaptam e a macskát vagy bármi ráérek e holnap vagy szomjas vagyok e igyunk e vmit, na es ugy amblokk lehoznék egy összképet hogy jelenleg A tele van tervekkel élményekkel fel van töltődve boldog csajozik minden olyan überf.sza nelkulem, vagy épp pont nem.

ma 17:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Há először is hogy azokat az dolgokat ami miatt megérett benned a szakítás, tudjátok e majd orvosolni?

Gondolom már találkoztatok. Jó sült ki belőle?

ma 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!