Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbantam a szakitast a baratommal, most talalkozunk hogy beszeljunk, mit, hogyan mondjak?
"Megbantam a szakitast a baratommal, most talalkozunk hogy beszeljunk, mit, hogyan mondjak?"
Ezt:
Megbántam a szakítást.
Nem ismerem a körülményeket, de én első körben azért mélyen elgondolkoznék. Mi váltotta ki azt, hogy szakíts? Pillanatnyi fellángolás (bár annak is van valami előzménye általában) vagy mélyebben gyökerezik a dolog?
Én már szenvedtem a kapcsolatomban, jó döntés volt kilépnem, de időnként engem is elkapott a kétely az elején - "biztos jól tettem?"
Gondold át, hogy tényleg megbántad-e. Tényleg működik-e a kapcsolat, vagy csak a gyász és a kétely dolgozik-e benned? Ilyenkor hajlamos az ember csak a jó (vagy csak a rossz) emlékekre koncentrálni, így akár el is hiheted, hogy a másik oldal nem létezett.
Én inkabb kérdezgetném
Milyen neki nélkulem van e nője hogy telnek a napok meg ugy amblokk lecsekkolnám hogy ki van e virulva, vagy épp beesett arc es depis, szeretném tudni benne mik zajlanak érdeklem e egyaltalan vagy meg se kerdezi azt se na milyen lett a doga meggyogyult e anyám megkaptam e a macskát vagy bármi ráérek e holnap vagy szomjas vagyok e igyunk e vmit, na es ugy amblokk lehoznék egy összképet hogy jelenleg A tele van tervekkel élményekkel fel van töltődve boldog csajozik minden olyan überf.sza nelkulem, vagy épp pont nem.
Há először is hogy azokat az dolgokat ami miatt megérett benned a szakítás, tudjátok e majd orvosolni?
Gondolom már találkoztatok. Jó sült ki belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!