Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mondjak le az álmaimról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondjak le az álmaimról a barátom miatt?

Figyelt kérdés
A barátom azt szeretné, ha lemondanék arról, hogy egyetemre menjek, pedig nekem az minden vágyam, hogy fejlődjek, és egy jobb munkám legyen. Neki nincs diplomája, csak érettségije, egy gyárban dolgozik. Én emiatt nem nézem le, sosem mondok rá semmi rosszat, de ő mégis azt mondja üljek le a seggemre, mert úgy sem menne a munka, és a tanulás együtt, vagy fel sem vesznek, vagy ha fel is vesznek, úgy sem tudnám kijárni. Az is lehet, hogy a diplomámmal többet is keresnék, mint a barátom. Egyébként egy pedagógusi szakról lenne szó, amit szeretnék egyetemen kitanulni.
dec. 28. 20:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
20%
Tanarkent a gyari dolgozo beret se keresed meg. :D
dec. 28. 22:19
 12/26 anonim ***** válasza:
64%

Le húz. Ki kell dobni.

Kevesebbet fogsz keresni Orbánisztánban de legalább teszel valami hasznosat.

Sry a biorobot barátod egy hülye NPC aki azt hiszi hogy csak az a munka ha be teker 1 nap 800 torx csavart 3 műszakban 40 éven keresztül.

Ha te többet akarsz csináld minden féle képen!

dec. 28. 22:22
 13/26 anonim ***** válasza:
79%
Van szakma és van hivatás (nyilván a kettő nem zárja ki egymást). Én kisgyermeknevelőként végeztem, mert imádom a kicsiket és örömmel megyek be dolgozni. Sz*rul keresek? Igen. De nem cserélném ezt el semmire. Úgyhogy Kérdező, ne hagyd, hogy lebeszéljenek az álmodról. Semennyi pénz nem ér annyit, hogy gyomorgörccsel menj munkába minden egyes nap.
dec. 28. 22:30
 14/26 anonim ***** válasza:
6%
Ha van, aki eltartsa, akkor nem gond. Egy valamirevaló albérlet olyan nettó 250-nél kezdődik. Ha megmarad a gyári munkás barátja, akkor nyugodtan lehet pedagógus. Barát nélkül nehéz lesz.
dec. 28. 22:41
 15/26 anonim ***** válasza:
33%
Nekem 150 volt az albi mindennel együtt a belváros szívében. Amúgy meg szobátbis lehet bérelni. Nekem többet ér a lelki békém a pénznél.
dec. 28. 22:47
 16/26 anonim ***** válasza:
64%
Párodról mondje sürgősen. Nekem ha valakinek nincs diplomája az alapból red flag.
dec. 28. 22:51
 17/26 anonim ***** válasza:
18%
Igaz, lehet szobát is bérelni meg a Tárna utcában is lehet lakni. Csak az mondjuk nem segít, ha az ember gyerekei éhesek, vagy nincs miből kifizetni a gázt. Abszolút támogatom, hogy mindenki olyat tanuljon, amit szeret, csak nem árt tisztában lenni a realitással. A gyári munkás palijának nem lesz gond a megélhetéssel, családalapítással. Lehet, hogy "tanulatlan", mégis ő lát tisztábban.
dec. 28. 23:25
 18/26 anonim ***** válasza:
66%
Te többet érsz, mint egy gyári munkás.
dec. 28. 23:36
 19/26 anonim ***** válasza:
88%

Az álmaidról senki és semmi miatt nem szabad lemondani.

Ez a csávó meg csak vissza húz..

dec. 28. 23:41
 20/26 anonim ***** válasza:
35%

Menj egyetemre.

(de egyébként tényleg, a párom gyárban dolgozik és többet keres, mint a 3 diplomás nővére 😅)

dec. 28. 23:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!