Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túlreagálom? 🙂 én kaptam fel a vizet csak??
Párommal 1éve vagyunk együtt.
Így ez egy friss kapcsolatnak mondható
Neki van egy kisfia a volt kapcsolatából
Régebben mesélt az exéről (megcsalás miatt lett vége)
A Nő csalta meg sokszor
Az extémákat mindig nagy ívből kerüljük de ma valahogy feljött.
Azért mert pont erről a hűség témáról volt szó.
És szóba jött az exe, én csak annyit mondtam hogy igazából nem egy nagy szám a nő, nem értem mire fel van ekkora önbizalma szerintem nem egy szép nő.
Erre a válasz= Izlések és pofonok hogy neki mi jött be annó.
Aztán most délután kiraktam egy új profilképet és elkezdte lapozgatni a többit mire megszólalt hogy ezen a képen most kb 10évvel idősebbnek nézek ki,meg valahogy máshogy minden képen
Nekem ez önbizalom romboló volt nagyon rosszul esett és odavágtam hogy persze az exét meg bevédte hogy izlések és pofonok
És hogy ő nem védte mit képzelek be magamnak bolond vagyok én kellek neki így vagyok pont jó stb
Elvette az egész önbizalmamat
Persze ő az én exemet mindennek lemondja
És én sose mondom hogy ízlések és pofonok....
Túlreagáltad.
Abban meg igaza van, hogy ízlések és pofonok.
Igen, túlreagáltad. Nem is túl-, inkább félre.
Szerintem azon siklott ki a történet, hogy magára vette, amit az exéről mondtál. Nem feltétlenül a nőt védi, hanem talán a saját ízlését érezte megsértve, mert ő szépnek tartja. Persze, az is lehet, hogy igazságtalannak érezte, hogy fikázod.
Aztán azóta megy a sértődésspirál, mindenki törleszt.
Rengeteg mindent tudnék leírni amit mesélt hogy mennyire tönkre tette
Ezekután ha szépnek tartja, vagy fáj neki hogy fikàzom
Ott elég nagy probléma van.
"Ezekután ha szépnek tartja, vagy fáj neki hogy fikàzom Ott elég nagy probléma van."
Ezzel kicsit sem értek egyet, csak nem biztos, hogy értetted, amit mondtam.
Ő ezzel a nővel járt, szépnek tartotta, nem önszántából vált el tőle. Te meg közölted, hogy ez a nő béna. Ezt áttételesen könnyen lehet úgy megélni, hogy szívem, téged dobott egy béna, ronda nő, tehát te még nagyobb gyökér vagy.
Ez nem azt jelenti, hogy most vonzódik hozzá, vagy védi.
🙂
Úgy fogalmaztam meg neki hogy mire fel van neki ennyi önbizalma hogy ennyiszer félre ment mellette, mert nem egy Palvinbarbi
Ezzel inkàbb az ő kis szívét támogattam volna mert mind tudjuk mennyire elveszi az önbizalmunkat ha megcsalnak
De bárcsak ne mondtam volna
"Ezzel inkàbb az ő kis szívét támogattam volna"
Persze, én értelek.
"bárcsak ne mondtam volna"
Szerintem ez nem ennyire drámai, csak ne egymást piszkáljátok
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!