Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Túlreagálom? 🙂 én kaptam fel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túlreagálom? 🙂 én kaptam fel a vizet csak??

Figyelt kérdés

Párommal 1éve vagyunk együtt.

Így ez egy friss kapcsolatnak mondható

Neki van egy kisfia a volt kapcsolatából

Régebben mesélt az exéről (megcsalás miatt lett vége)

A Nő csalta meg sokszor

Az extémákat mindig nagy ívből kerüljük de ma valahogy feljött.

Azért mert pont erről a hűség témáról volt szó.

És szóba jött az exe, én csak annyit mondtam hogy igazából nem egy nagy szám a nő, nem értem mire fel van ekkora önbizalma szerintem nem egy szép nő.

Erre a válasz= Izlések és pofonok hogy neki mi jött be annó.

Aztán most délután kiraktam egy új profilképet és elkezdte lapozgatni a többit mire megszólalt hogy ezen a képen most kb 10évvel idősebbnek nézek ki,meg valahogy máshogy minden képen

Nekem ez önbizalom romboló volt nagyon rosszul esett és odavágtam hogy persze az exét meg bevédte hogy izlések és pofonok

És hogy ő nem védte mit képzelek be magamnak bolond vagyok én kellek neki így vagyok pont jó stb

Elvette az egész önbizalmamat

tegnap 15:37
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Ő felhozta nekem most az én exemet, hogy az hogy néz ki.

Én rámondtam viccből vissza neki hogy látod mindenkinek más az ízlése

Aztmondta szedjem össze a cuccaim ma, visszamehetek hozzá ha én ezt mertem mondani

Ennyi.

tegnap 16:56
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mind2en gyerek eszűek vagytok.
tegnap 17:00
 13/15 anonim ***** válasza:
Hiszi a piszi :)
tegnap 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanolyan hülyék vagytok mindketten.
tegnap 17:14
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Hàny évesek vagytok? Mert ez a ki hogy néz ki, de ronda téma kb 12 évesen elfogadható. Baromi felszínesek vagytok mindketten.
tegnap 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!