Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak titeket fáraszt ha a feleségétek/barátnőtök beszédesebb vagy inkább feltölt?
Figyelt kérdés
Nem úgy kell érteni, hogy locsi fecsi, hanem mindennap szeretne egy fél órát beszélgetni. Vagy ha nem is mindennap de az esetek többségébenma 12:47
1/14 anonim válasza:
Attól függ. Pont az előbb gondolkodtam rajta, hogy engem mennyire fárasztanak az emberek. Egyetlen embert ismerek, aki nem fáraszt valamiért, de ő meg foglalt.
2/14 A kérdező kommentje:
#1 De most a párodról van szó, jó esetben azért az ember nem jön össze olyannal, aki fárasztja.
ma 12:58
4/14 anonim válasza:
A mély beszélgetéseket szeretem és igénylem, akár napi/pár napi szinten is. Az állandó jellegű tartalmatlan locsogás, üres csiripelés fáraszt, nem hozzám való. (Persze a könnyedebb beszélgetések, csit-csetek azok teljesen rendben vannak, az is kell egy egészséges mértékben.)
F42
5/14 anonim válasza:
Az extrokat feltölti, az introkat fáraszthatja jobban.
6/14 anonim válasza:
Pont ez a lényeg. Nincs párom, mert mindenki fáraszt.
Azt meg mi nem tudhatjuk, hogy te fárasztod e a párod.
7/14 anonim válasza:
Fontos az azonos értelmi színvonalú beszélgetés! A kapcsolat egyik fő pillére!
8/14 anonim válasza:
Pontosan úgy vagyok ezzel, mint #4-es!
51F vagyok.
Annyit tennék hozzá, hogy nálam a beszélgetés alapvető követelménye, hogy hallgassuk végig egymást, ne vágjunk egymást szavába. Nem tudok olyan emberrel beszélgetni, akinél nem tudom végigmondani a gondolataimat.
9/14 anonim válasza:
Ha van tartalma a mondani valojanak akkor nem faraszt. De ha csak orakat beszel a semmirol, azt energia vampurnak hivjak. Lefaraszt szellemileg.
10/14 anonim válasza:
Milyen kapcsolat az, amiben napi fél óra beszélő van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!