Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar hogy a barátnőtök/feleségetek állandóan kérdez, és semmit nem tud elintézni magától?
Mert az én párom ilyen.
Állandóan kérdéseket tesz fel, de olyanokat is amikre vannak teljesen evidens válaszok. Minden elintézendő dolognál pedig a kikéri a véleményem, pedig ott is evidens a legtöbb esetben hogy mit kellene tenni.
Mondjuk fogadni mernék hogy valamilyen szinten/formában pont ezért választottad őt😅
Sok férfi a falra mászik a talpraesett önálló nőktől, mert mellettük nem érzik férfinak magukat. Aztán az önállótlanok mellett meg ez a mizéria megy. Nem könnyűűűűű😂
Azon is sok múlik, hogy miért kérdez! Tényleg nem tudja vagy esetleg tele a hócipője, hogy mindent neki kell intézni és így próbal téged is bevonni a dolgokba vagy legalább azt elérni, hogy fogalmad legyen valamiről?
Én is ki szoktam kérni a férjem véleményét, még akkor is, ha már rég megoldottam az adott dolgot, mert kiboritó, hogy itthon minden, de tényleg minden az én feladatom lett, még a gyógyszereinek a felíratása is, sőt, ha nem szólok, be se veszi őket, mert nem ér rá/kimegy a fejéből. A férjem például ki van akadva, hogy a dbh számlát miért neki kell rendszeresen elutalni, miért nem én oldom meg mint a többit és miért utolsó pillanatban szólok... A dolog háttere viszont az, hogy ha rajta múlna, soha egy számla sem lenne befizetve, elutalva, sőt csoportos beszedést is elfelejtene megadni rá, most sem jutott még el odáig, de ha valamit neten vesz, azt az én kártyámmal teszi, mert ő még nem ért rá netes vásárlási jelszót beállitani a sajátjához (kb 2 éve)... Egyetlen feladata a hónapban 29-én határidős számla elutalása, amit direkt a kedvéért papír formaban kérek, mert az e-mail-jeit is nekem kell nézni, kezelni és a számla legkésőbb 19-től az asztalán, a gépének támasztva várja az utalást (ha lenne jelszava, 2 mozdulat lenne a kártyás fizetés), de ez is 29-én este szokott megtörténni, amikor már nem húzhatja tovább, mert ott állok felette. Na, ilyenkor mindig megkapom, hogy még ezt is(!) neki kell elintéznie!
Én pedig még mindig remélem, hogy egyszer legalább a figyelmeztetésem és nyaggatásom nélkül sikerülni fog ez a brutálisan nehéz feladat!
Tehát írj példát, mert ennyiből nehéz kiszűrni, hogy mi a helyzet!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!