Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket nem zavar hogy a barátnőtök/feleségetek állandóan kérdez, és semmit nem tud elintézni magától?
Figyelt kérdés
Mert az én párom ilyen.
Állandóan kérdéseket tesz fel, de olyanokat is amikre vannak teljesen evidens válaszok. Minden elintézendő dolognál pedig a kikéri a véleményem, pedig ott is evidens a legtöbb esetben hogy mit kellene tenni.
jan. 9. 21:48
12/13 anonim válasza:
Na ja, én választottam, de a gyerekek előtt nem ilyen volt. Utána meg szépen fokozatosan inkább beállt 4. gyereknek. Tisztában vagyok vele, hogy én tehetek róla. Csak azért írtam ezt le, mert a kérdésből számomra nem derül ki, hogy a kérdező milyen típus, az, aki jogosan akad ki a felesleges kérdéseken vagy esetleg olyan mint a férjem és a párja próbálja bevonni a mindennapi feladatokba... Amíg ez nem derül ki, addig elég nehéz lesz választ adni a kérdésére!
13/13 anonim válasza:
12-es, nem igaz hogy nem ilyen volt :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!