Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedés ha bántalmazó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés ha bántalmazó kapcsolatban élek?

Figyelt kérdés
Sajnos el szeretném hagyni a párom mert bánt, de az anyagiak miatt nem tudom. Van egy férfi és azt állítja hogy “szerelmes” belém mióta ismer. Ez 10 év kb. De várja hogy egyedül éljek nem tud segíteni abban hogy kiszálljak a kapcsolatból. Mert ő szégyellné a párom előtt , mert ismeri őt, és akkor is csak titokban lennénk együtt egy darabig. Én ezt nem így gondolom. Ha 2 ember együtt szeretne élni párkapcsolatban, akkor segítsük egymást és vállaljuk fel! Főleg hogy még bánt is engem. Célozgat mindig szexre, de én mondtam hogy addig nem amíg együtt élek vele mert hiába bánt de nem akarok szajha lenni. Viszont én mire a lányommal egyedül fogok élni az legalább 5 év. Szerintetek kinek van igaza?
ma 09:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Előbb a mostani kapcsolatodból kellene kilépned és elköltözni, aztán utána ismerkedni. Ne egy másik pasitól várd el, hogy megoldja a gondjaidat.

Miért olyan sok idő?

ma 09:34
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Hát, egyik se jó.

Pasasként mondom, a "szerelmes" ember is csak ki akar használni úgy, hogy nem segít semmiben. Nem jobb semmivel, mint az, akivel élsz.

Prbólj inkább egyedül talpra állni a lányoddal, könnyebb helyzetből indulsz, és van hova menekülni.

ma 09:35
 3/11 A kérdező kommentje:
1-es. Azon vagyok hogy megoldjam. De ő együtt szeretne velem élni majd ezt mondta. És úgy gondolom esetleg segíthetne, még az is jó lenne ha csak ötletekbe. Nem várom hogy ő oldja meg helyettem. Hanem hogy belesegítsen. Fordított helyzetben ha szerelmes lennék férfiként egy nőbe én biztos hogy segítenék valahogy megoldani hogy együtt legyünk főleg ha tudnám hogy még bántja is a párja!
ma 10:32
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem is akar téged igazán, csak mondja, szóval akkor megvárod azt az 5 évet. Ez van.
ma 10:32
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Véget vetsz az egyébként is abuzív kapcsolatodnak, majd elkezdesz ismerkedni-
ma 10:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Jajj, kérdező.A férfiak nem akarnak azonnal együtt élni.

Csak szexet akar, már csepegteti is az infót.Megdug párszor, a többi meg rádmarad.Semmiben nem fog segíteni.Pláne majd szerinted a gyerekeddel a nyakába vesz, meg harcol a volt uraddal?Hát ebből semmi nem lesz, most megmondom.

ma 10:52
 7/11 anonim ***** válasza:
Anyaotthonnak nézz utána, egy ismerősöm így menekült az egy éves kislányával.
ma 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
53%

2.

Mit segítsen neki a másik férfi a semmire? A kérdező csak azt írta, hogy az a férfi szerelmes belé, de azt nem írta, hogy neki akár csak tetszik a másik férfi. (Nyilván azért, mert nem.)

A férfi sem idióta, hogy segít a kérdezőnek, aztán a végén lehet, hogy hoppon marad. Teljesen érthető az ő szempontja is.

ma 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:

Ha tényleg szeretne, akkor gondolod, hogy a párod véleménye érdekelné, hogy majd megszólna titeket és nem a te jólléted?

Felejtsd el mindkét férfit, a cél legyen az, hogy te meg a lányod szabaduljatok. Nincs egy rokon, barát aki tudna segíteni? Anya otthon? Bármi jobb, mint egy bántalmazó kapcsolatban maradni. Viszont, ha egy másik hapsihoz cuccolnátok egyből, az ismét necces lenne, és jó eséllyel beleszaladsz egy másik bántalmazóba amíg ilyen sebezhető vagy.

ma 11:31
 10/11 anonim ***** válasza:

Ez a "legalább 5 év" azt jelenti, hogy a lányod most 13?

Ebben az esetben ezerszer gondold át, hogy hova és KIHEZ menekülsz vele! Mi van, ha új pasid nem csak téged bánt, hanem őt is? Mit csinálsz, ha szexuálisan zaklatja?

Anyaként óriási a felelősséged, hogy kit engedsz a közelébe.

Ne másoktól várd, hogy jön és megment, nem vagy te királylány! Oldd meg te, és többé nem leszel kiszolgáltatva senkinek!

ma 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!