Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedés ha bántalmazó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés ha bántalmazó kapcsolatban élek?

Figyelt kérdés
Sajnos el szeretném hagyni a párom mert bánt, de az anyagiak miatt nem tudom. Van egy férfi és azt állítja hogy “szerelmes” belém mióta ismer. Ez 10 év kb. De várja hogy egyedül éljek nem tud segíteni abban hogy kiszálljak a kapcsolatból. Mert ő szégyellné a párom előtt , mert ismeri őt, és akkor is csak titokban lennénk együtt egy darabig. Én ezt nem így gondolom. Ha 2 ember együtt szeretne élni párkapcsolatban, akkor segítsük egymást és vállaljuk fel! Főleg hogy még bánt is engem. Célozgat mindig szexre, de én mondtam hogy addig nem amíg együtt élek vele mert hiába bánt de nem akarok szajha lenni. Viszont én mire a lányommal egyedül fogok élni az legalább 5 év. Szerintetek kinek van igaza?
ma 09:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Ez a pasi nem szerelmes, csak meg akar dugni. Régóta meg akar már dugni. Ennyi.

Nem fog magához költöztetni. Főleg gyerekkel. Pont mas kölykét akarja tartani, nevelni.

Miben segítsen, ha nem az anyagiakban? Ha lenne egy csepp eszed te is gondolhatnál egyértelmű dolgokra - a meneküléshez pénz kell. El kell menni dóóógozni. Na, az nem tetszik, mi?

Rosszlánykodhatsz is. Ingyen nem osztogatják a pénzt. Valamit tenned kell érte. Valahogyan meg kell érte dolgoznod.

Te nagyon önállótlan vagy, dolgozni eszed agában sincs, csak keresed a következő eltartót. Jó példakép vagy a lányodnak.

ma 13:11
 12/15 A kérdező kommentje:
8-as gondoltam hogy egyértelmű hogy nekem is bejön , tetszik és kedvelem csak azért hogy nem segít megoldani ezt a helyzetet , bizalmatlan vagyok vele kapcsolatban.
ma 14:24
 13/15 A kérdező kommentje:
11-es! Dolgozom és hotelt fizetünk. És még tovább tanulok is hogy legyen egy jobb állásom. 5 év mire kifizetem a hitelt és befejezem a tanulmányomat. Sőt még tanfolyamot is végzek! És ezek után tudok külön albérletbe menni. Úgyhogy nem vagyok léhűtő de annyi most nincs hogy albérletet vegyek ki arra is gyűjtöm, de nagyon lassan gyűlik. 750 ezer hogy kivegyek egy albérletet.
ma 14:32
 14/15 A kérdező kommentje:
* hitelt
ma 14:33
 15/15 A kérdező kommentje:
És még ezen kívül haza jön a párom és üvöltözik, csapkod, ráncigál , őrjöng rajtam tölti ki a feszültségét . Mint a kutyával úgy beszél velem. És én meg eléteszem az ételt amit főzök neki, kiszolgálom.
ma 14:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!