Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt elviselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt elviselni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi barátnőjének lennének férfi barátai akikkel rendszeresen találkozik, irogat a párja mellett. Tegyük fel hogy ezek tényleg csak barátok és ezek az egyetlen barátai a csajnak, meg jobban kedveli a férfi társaságot mint a nőit. De viszont amikor a barátja arra kéri hogy ismertesse meg velük akkor nem egyezik bele a csaj. Mert nem találja fontosnak. Magán ügy, magán élet amibe nem találja fontosnak a parját bele avatni, a kérésére sem. Szerinte ez lenne a normális és igy kéne elfogadja a barátja hogy nem fogja megismerni a barátait. Szakító ok lenne ez nálatok? Ha nem, akkor hogyan megoldható egy ilyen helyzet?

Ugyanúgy fordítva is érdekel ha a nőnek vannak férfi barátai a párja mellett

ma 10:30
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja és azt kifelejtettem odaírni hogy ez egy egészséges kapcsolat ahol szeretik egymást és minden működik. De ettől függetlenül a férfi nem ismerheti meg a nő barátait
ma 10:33
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akar bemutatni annak oka van. Szakits vele, mert megbizhatatlan.
ma 10:35
 3/10 Éjjeli Hangok ***** válasza:
26%
Nekem eleve nem lenne ilyen barátnőm, akinek férfi haverjai vannak. Nem azt mondom, hogy nem lehetnek férfi ismerősei, kollégái stb. De gondold végig, mi olyan téma van, amit nem tud nőkkel megbeszélni? Feltételezem amúgy sem idióta, 3,14csa nőkkel barátkozna, tehát biztos, hogy értelmes dolgokról is tudnának beszélgetni, amiről a férfiakkal is. S ezeket a palikat sem értem, mert ha semmit nem akarnak tőle, mit tudnak olyan dolgokról beszélgetni, amiket más férfiakkal nem tudnak megvitatni? Itt inkább arról lehet szó, hogy várnak ezek a férfiak a lepattanóra. Az meg egyenesen gusztustalan, nem elég, hogy találkozik velük, még a veled töltött időben is irkál nekik. Meg mi az, hogy nem ismerheted meg őket? Fél, hogy valamelyik véletlenül elszólja magát, mert esetleg volt több is köztük? Jujj, ez tipikus lény nő, semmi valódi nincs benne. Tudod mikor lennék együtt ilyennel. Még jó, hogy nekem normális, régi vágású barátnőm van. S még valami: eleve nem lehet egészséges az a kapcsolat, ahol "eltiltja" egyiket a másik bármitől, bárkitől is.
ma 10:41
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyetlen férfi barátom van, gimis korom óta, már amikor megismertem is a feleségével volt együtt. Igen szoktunk talizni kb havi egyszer. Ez amúgy ritka szerintem, hogy jó barátságban vagy valakivel és semmi érzelem, na hát én pont kifogtam egy ilyet. Soha nem helyezem a párom elé, és ha őt zavarná valami, akkor visszavennék. Ha nem akar bemutatni, az nagyon gáz, az egyértelmű, hogy titkol valamit, van ott valami.

Én egy ilyen hasonló barátságot amúgy elfogadnék, persze, csak ha be is mutatna neki és biztos a másik fél sem akarna semmit. De hogy rengeteg ellenkező nemű haverja legyen és folyton velük lógjon, ráadásul tiltakozik a közös program ellen, na ezt semeddig nem lehet elviselni...

ma 10:47
 5/10 A kérdező kommentje:
És az is lehet hogy csak azért nem akarja megismertetni velük mert a barátja túl féltékeny és fél hogy valami hülyeséget csinál ha találkozik velük? Kiakad valamelyikre, agresszív lesz stb
ma 10:54
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehetséges elviselni. Legjobb lenne szakítani. Annak okai vannak miért nem akar egyetlenegy havernak/barátnak se bemutatni. Vagy mindegyik kipróbálta a csajod az ágyban, vagy valamelyik közülük és fél attól, hogy kiderül, mit mondanának a háta mögött. Esetleg némelyik még mindig használja a testét és nyilván nem akarja, hogy tudj róla.

Dobd ki!

ma 10:55
 7/10 anonim ***** válasza:
69%
Biztos szégyell téged.
ma 11:22
 8/10 anonim ***** válasza:
50%
Én sosem kérnék ilyet hogy meg akarom ismerni a párom barátait. Engem nem érdekelnek. Ha beszél róluk rendben de én nem vagyok kíváncsi egyikre sem. Nem vagyok az a beszélgetős fajta nem is tudnék velük miről beszélgetni. Az meg hogy csak ott ülök mint egy díszf*sz még ők teljesen jól elvannak nekem lenne kényelmetlen és gáz. Na de nem vagyunk egyformák. Egyszer volt ilyen hogy találkoztunk egy régi haverjával és rohadt kényelmetlen volt azt a pár órát végig szenvedni mivel én semmivel nem tudtam hozzá szólni a témákhoz.
ma 11:39
 9/10 anonim ***** válasza:

"De viszont amikor a barátja arra kéri hogy ismertesse meg velük akkor nem egyezik bele a csaj. Mert nem találja fontosnak. Magán ügy, magán élet amibe nem találja fontosnak a parját bele avatni, a kérésére sem."

Nem lehetséges, hogy igazából nem vagy a párja csak búfelejtő, ugródeszka vagy? Mert nem normális hiába adta elő úgy, hogy az. Ha nőkről lenne szó akkor is ugyanúgy legalább egyszer találkozni kéne velük. Valamit titkol előled. Tehát nincs szó egészséges párkapcsolatról kettőtök között.

Csinálj amit akarsz, de nem lesz ennek jó vége. Szakítani fogtok előbb vagy utóbb...

ma 11:49
 10/10 anonim ***** válasza:

Van két férfi barátom, évek óta. Az egyiket gimi óta ismerem, de sose volt köztünk több. Én mutattam be a feleségének is, áltsulis osztálytársam.

A másik férfit is 15 éve ismerem, ő meleg. Szóval megint nem téma a vonzalom.

Az viszont eszembe sem jutna, hogy a párom ne ismerje meg őket. Meg mi az, hogy magánélet, amihez a párjának nincs köze?? Ezt nem is tudom értelmezni. Ezek szerint a pasija nem része a magánéletének? Csak egészségügyi dugás, semmi érzelem?

Mondjuk én szeretem, ha zajlik az élet, gyakran találkozunk a barátainkkal. A párom baráti köre mára az enyém is, az enyém az övé, az öcsém meg mára a legjobb barátja.

ma 12:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!