Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnétek,hogy a párotok mindenkire féltékeny és ennek durván hangot is ad mások előtt,de ha neki ír valaki akkor szerinte abban semmi nincs?
Csak egy példa:Legutóbb is bulizni voltunk egy nagyonn társasággal, ahol a férfiak többnyire az asztalnál iszogattak mi pedig táncoltunk, az asztalok között közlekedtünk. Állítása szerint egy számomra idegen pasi "le se vette rólam a szemét", mire felállt az asztaltól és agresszívan elzavarta a srácot.
Egy másik példa: ha valaki hív telefonon egyből megkérdezi,hogy ki volt az? van,hogy meg is nézi.
Viszont ha neki írkálnak akkor abban szerinte semmi nincs, szerinte ő jó pasi és ennyi. Válaszolni nem szokott nekik,de simogatja az EGO-ját.
Megkérdeztem,hogy az én EGO-mat miért nem simogathatják a férfiak,erre egy nagy vita kerekedett,mert szerintem +ha nekem más kell akkor mondjam meg neki!"
Már nagyon nehezen viselem a féltékenységét. Ezenkívül mindenben stimmel a kapcsolatunk,de már megfordult a fejemben,hogy a következő ilyen féltékenységi jelenet után kidobom...
Sajnos megszívtad. Az ilyennel ilyen,q vagy csak rosszabbodik a kapcsolat. Más témája sem lesz soha, allandoan faggat vallat hibáztat leqrváz majd és esetleg üt is, attol meg boldog lesz.
Szívás egy ilyen ember.
Azonnal tipli, és rugd ki.
Nagyon de nagyon megkeseríti az ilyen ember a lelkivilágod, szíved, gyomrod :-).
És hosszútávon meg lealacsonyít hpgy semmire nem vagy jó. És ott van véged.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!