Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnétek,hogy a párotok mindenkire féltékeny és ennek durván hangot is ad mások előtt,de ha neki ír valaki akkor szerinte abban semmi nincs?
Csak egy példa:Legutóbb is bulizni voltunk egy nagyonn társasággal, ahol a férfiak többnyire az asztalnál iszogattak mi pedig táncoltunk, az asztalok között közlekedtünk. Állítása szerint egy számomra idegen pasi "le se vette rólam a szemét", mire felállt az asztaltól és agresszívan elzavarta a srácot.
Egy másik példa: ha valaki hív telefonon egyből megkérdezi,hogy ki volt az? van,hogy meg is nézi.
Viszont ha neki írkálnak akkor abban szerinte semmi nincs, szerinte ő jó pasi és ennyi. Válaszolni nem szokott nekik,de simogatja az EGO-ját.
Megkérdeztem,hogy az én EGO-mat miért nem simogathatják a férfiak,erre egy nagy vita kerekedett,mert szerintem +ha nekem más kell akkor mondjam meg neki!"
Már nagyon nehezen viselem a féltékenységét. Ezenkívül mindenben stimmel a kapcsolatunk,de már megfordult a fejemben,hogy a következő ilyen féltékenységi jelenet után kidobom...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!