Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig lehet elviselni egy csak félig jó kapcsolatot?
Igen feltétlenul kell más.
(Nekem legalábbis)
Mert szerelmi bánattol sirdogálni szakitas után miközben az ex él és virul es aoha nem volt esetleg boldogabb, azt ugy kihagynám. Nincs értelme.
Apa mondta egyszer ugyan hogy legaláb tartsak két kapcsolat közt szünetet, ez csak jot tesz. Hát komolyan kiprobáltam!
Egyik szakitás után kerek fél évig nem volt barátom. Igy pár év mulva is, ha visszagondolok arra a félév "üresjáratra", az ègadta világon semmi de semmi ertelme nem volt!!
Egy ideig én is maradtam egy ilyen kapcsolatban. Nem volt jò ötlet, nem éreztem benne jòl magamat, szerettem az illetőt de nem egyeztünk és a problémákat se tudtuk megbeszélni. 9 év volt köztünk de sokszor nem tűnt fel hogy ő lenne az idősebb.
Sokáig érlelődött bennem, hogy lépnem kell de valahogy mindig halogattam. Talán azért mert szerettem, a kapcsolatunk nem haladt semerre, megrekedtünk egy ponton és 2 hònap eltelte után se haladtunk.
Olyan se veled se nélküled kapcsolat volt. Elküldtem, fáj még de nem szeretném ùjrakezdeni, néha neha beszélünk de akkor is összeveszünk valamin.
Egyben biztos voltam se megcsalni nem akartam, se mögötte ismerkedni.
24/N
* a problémák a kapcsolatomban amugy olyanok voltak pl hogy állandoan flörtölt a párom a bnőimmel is amit en megalázonak éreztem, mindenki elott azt fejezte ki minzha en csak valami potkerék lennék mögötte, ugyanakkor soha nem lépett át határokat nem csalt meg velem élt korrekt volt, a fentit betudta annak hogy szerinte ez normális, a pasik mindenkit megnéznek még attol hogy van párjuk en reagálom szerinte tul stb. Önvádakkal voltam tele változtam mellette, megtanultam lazán fogni stb
Dehát a szakitás is csak nekem fájt erdekes módon....
6.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!