Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőm vőlegénye 2 éve meghalt egy balesetben. Most van egy párja aki képtelen elviselni, hogy a barátnőm még mindig tartja a kapcsolatot a volt párja szüleivel. Mit tegyen szakítson?
Ha még mindig nem tette túl magát a vőlegényén, akkor felesleges addig a kapcsolat, szerintem!
És ez nagyon úgy fest ...
2-es nem biztos.
Nem feltétlenül a férj a kapocs köztük.Lehet,hogy alapjáraton is megkedvelte azokat az embereket.
a volt páromnak idős anyukája van és egy nálam fiatalabb huga.
a néni annyira megszeretett engem, és a tesoja is hogy mindig hivnak mikor megyek, vagy ők jönnek hozzám, úgy hogy azóta már mindkettőnknek volt kapcsolata.
nekem a nagyszüleim már régen meghaltak, sose ismertem őket, viszont ez a néni úgy viselkedik velem mintha a nagymamám lenne. és mindig azt mondja hogy én már család tag vagyok.
3! igaza van,
a szülőkkel lehet beszélgetni, nem hiszem a srácról beszélgetnek, hanem alapjában véve egy normális kapcsolat van köztük, kíváncsiak a lánynak, hogy alakul az élete, ez már lassan olyan, mint gyerek és szülő kapcsolat
a srácnak ezt el kell fogadni, értem zavarja, de egy kicsit kéne az agyát használnia
Egyik haverom volt barátnője a szakítás után is visszajárogatott a srác anyjához, mert annyira összehaverkodtak. Kínos volt, mert bár nem haraggal váltak el, mégis kicsit fagyos volt a viszonyuk.
A srácnak pedig ezt meg kell próbálnia megbeszélni és kompromisszumra jutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!