Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők nem bírják elviselni azt, ha a férfiak egyszerre több kapcsolatot is folytatnak mással, miközben a nő maga is több férfival kavar?
Ez így sántít.
Troll-e vagy?
Esetleg csak élvezed, ha ütnek?
Nem trollkodás.
A nők akikkel viszonyt folytatok, velem párhuzamosan másokkal is csinálják, de erősen érzem rajtuk, hogy féltékenykednek, birtokolni akarnak még a távollétemben is, és basáskodni akarnak felettem érzelmileg.
Oké, akkor csak durciznak. Ez nem szokatlan a nőktől, de sztem neked sem lehet olyan nagy újdonság :)
A nők nem a logikájukkal nyűgöznek le minket és így hiába diktálná a logika, hogy senkinek nem lehetnek elvárásai a másik felé a kizárólagosságot illetően, hiszen az nem volt megbeszélve.
Hát ha benyomod nekik a szokásos sablon pasi dumát, hogy "Jaj drágám, nekem te vagy az egyetlen, más nőre soha rá nem néznék" akkor jogosan haragszanak, mivel hülyének nézed őket.
Viszont ha a kapcsolatotok elején kikötöttétek a feltételeket, hogy mit szabad, és mit nem, de ezután is problémáznak a dolog miatt, akkor nyilván nincs igazuk.
Ebben az esetben legközelebb válassz normálisabban párt, és tanulva az esetből beszéljétek meg a kapcsolat elején az ilyeneket.
Az ilyesmi nekem nem számít kapcsolatnak.Swinger klubba esetleg megfelelő felállás lehetne.Tudomásom szerint ott is ez a mindenki mindenkivel kefélés megy..És igen, én nem bírnám elviselni, mivel sosem tettem (tennék) ilyet.A gusztus, a késztetés nincs meg hozzá.Nekem egy férfi is elég, nincs szükségem másokra, ahogy arra sem, hogy az a bizonyos férfi másokba is dugdossa mellettem a nemes szervét.Igen finnyás vagyok, ezt vállalom mindig mindenki előtt.És a mosakodás nem öli meg a tudatomban azt a képet, hogy a férfi előttem 1 nappal, esetleg 2 órával, kibe is dugta..
N/41
Azért mert a nők többsége önző és valamiért az a kép alakult ki bennük,h nekik mindig több joguk van mindenhez,mint egy férfinak.
A másik dolog,hogy egy nő az egója miatt nehezen fogadja azt el,ha egy férfinak nem ő az egyetlen, még akkor sem, ha neki sem csak egy férfi van az életében, úgy gondolja,h neki szabad és több szabadság jár..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!