Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem újra felvette velem a kapcsolatot 5év után. Pillanatnyilag nincs senkim, de nem tudom bízhatok-e benne? Mit javasoltok?
A kapcsolatunk lényege, hogy jó 10 éve ismerjük egymást közös baráti társaságból. Az egyik közös ismerőssel járt évekig(a srác nem közeli ismerős) majd a srác félrelépett és ezért szétváltak. Kölcsönösen kerestük egymást, kb 3 hónapig voltunk együtt(egy tengerparti nyaralás), életem egyik legboldogabb időszaka volt, de sajnos vége lett. A leányzó egyik nap leült velem szemben és közölte, hogy két tűz közé szorult, mert az EXe nagyon teper, hogy visszaszerezze, megkérte a kezét és nem tudja mit csináljon. Egy szó sem jött ki a torkomon, férfi létemre elsírtam magamat és távoztam. Igent mondott neki, volt esküvő és lehúztak 5 évet együtt, született egy kislányuk. Most válófélben vannak, a papírokat már beadták, mástól is ezt hallottam.
Szóval beszéltünk már telefonon, és belementem a találkozóba. Az utolsó beszélgetésünk óta nem láttuk egymást. Az egyik barátom szerint az első pillantás mindent visz, ha még mindig olyan szinten vonzódok hozzá mint régen, akkor úgy is levesz a lábamról, elég jól ismer.
Amikor felhívott boldog voltam, most inkább félek, nem akarok csalódni benne, és azt sem szeretném, ha Ő csalódna bennem, már nem azok az emberek vagyunk mint 5 éve.
Tehát mikor két tűz közt volt a másikat választotta. Most,hogy ott pofára esett kipróbál téged is. Végülis nincs veszteni valója.
Neked van?
Amikor felhozta a dolgot még azt sem vártam meg mit mondana, sajnos olyan váratlanul ért, hogy kiakadtam és otthagytam egy szó nélkül, mondhatni megkönnyítettem a döntést.
Szándékosan nem kerestem a társaságát, a közös baráti társaságot otthagytam, mert nem akartam mással látni. Volt olyan közös barát akivel mindketten tartottuk a kapcsolatot(Nő),és így értesültem a dolgokról, esküvő, gyerek, válás, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!