Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig lehet elviselni egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig lehet elviselni egy csak félig jó kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Olyan nők véleménye érdekel, akik pocsékul érzik magukat egy kapcsolatban, de valami miatt mégsem változtatnak. Milyen problémák vannak és mi az oka, hogy nem lépnek?

2021. jan. 10. 11:35
1 2
 11/14 Angel3000 ***** válasza:
Szia! Ha van közös gyerek az már egy visszahuzó erô! Ha van közös vagyon amit egyûtt szereztetek az is mèrvadó. A megszokás is nagy úr!
2021. jan. 10. 12:16
 12/14 A kérdező kommentje:
Nálunk minden tökéletes. Megért, támogat, segít. Szeretem. A baj, hogy akár a tesóm lehetne. Minden vagyok csak nő nem. Eleinte mesélte mekkora kan. Most sehol semmi. Őrlök hogy miattam van ez. 10 éve már. Csak ezen vitázunk, akkor mindig az van, hogy szeret és neki is hiányzik, de szalmaszálat keresztbe nem tesz, hogy változzon valami. Teljesen belefaradtam már. Öregnek és csúnyának érzem magam. Bármit megtenne és szerinte én várok el túl sokat. 3-4 havonta van közöttük valami, akkor is önző. (csak a szexben és ha nincs kedvem a, akkor meg van sértődve) :-(
2021. jan. 10. 12:17
 13/14 anonim ***** válasza:
Járj nyitott szemmel. Előbb utóbb valaki udvarolni fog neked.
2021. jan. 10. 12:20
 14/14 A kérdező kommentje:
Udvarolnak, nincs azzal gond, de mindig visszakozok. Nem merek kapcsolatba bonyolodni. Magam miatt kellene tovább lépnem, nem egy másik kapcsolat miatt, de olyan nehéz
2021. jan. 10. 12:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!