Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elviselnéd, ha a párod ilyeneket állítana rólad, illetve mondana neked, ráadásul alaptalanul?
A páromat eddig az összes exe megcsalta (elmondása szerint) és mindegyiket egy alantas krvának írta le.
Ő ezen esetekből kiindulva azt feltételezi, hogy én is az vagyok, és az összes férfi ismerősömmel biztosan kavarok, vagy szexuális tevékenységet végzek/végeztem velük valaha az életben. Ha egy férfi ismerősöm szóba jön, állandóan megkérdezi honnan ismerem. Miután elmesélem, mindig rávágja hogy "Ja persze, majd el is hiszem, biztos őt is les...ptad"
Rengeteget utazok, vannak kalauz/sofőr ismerőseim, a vonalakon ahol utazom gyakran összefutok velük, váltunk néhány szót. A párom ezért is leszidott, hogy én miért ismerek ilyen embereket, minek beszélgetek velük, biztosan kavargatok velük.
Soha nem éltem kicsapongó életet, jó ha 4 szexuális partnerem volt őt is beleszámítva, nem titkolózom, nem járok szórakozóhelyekre. Semmi alapja nincs annak amiket feltételez rólam. Ő fiatalabb korában a vele egy településen élő és a vele egykorú nők kb 70%-át megcsinálta, van rossz hírneve is, de én ezt nem tehetem szóvá, mert "de ez már régen volt és azóta megváltoztam"
Mondanám hogy kinevetem, ignorálom, mert nevetséges amit művel, de a legtöbb vitánknak ez a hülyeség az alapja, folyamatosan ezzel a dologgal zaklat. Nagyon szomorú hogy ennyit néz ki belőlem, szerintem emiatt fogom dobni, ha ezt a baromságot nem hagyja abba.
Ő férfi, én nő vagyok.
Ti hogyan kezelnétek ezt a szituációt? Mit csinálnátok?
Jesszus, menekülj. Sajnálom, ha eddig tényleg többen is hátbaszúrták, tényleg szar... de ettől függetlenül ez röhejes viselkedés. Neked semmi közöd az exeidhez, semmi sem utal rá, hogy majd te is el akarnád árulni.
Neki kéne először lelkileg rendbetenni magát (mert ez tényleg nagy törés, pláne ha sorozatosan megtörtént vele) és csak utána párkapcsolatba lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!