Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megcsalással vádol alaptalanul, és megy ez a nem csaltalak meg, de megcsaltál, nem-de, nem -de, azzal a másik direkt szórakozik?
Pl.elhagytál valamidet
De x évvel ezelőtt nála is pont ugyanazt felejtetted.
Ezt összerakja hogy akkor biztos másnál hagytad, megcsaltad.
És ebből kezdodik nincs más, de van, de nincs de van, minek vagy akkor velem mert szeretlek es mert nincs bizonyiték, de megcsaltál, de nem, akkor hidd azt akkor legyen vége, de szeretlek, nem birnám nelkuled, de megcsaltal es igy tovább az őrületig.
Az ilyen valójában direkt szórakozik, hogy kicsinálja a másikat? Vicces ha támadja a masikat aki folyamatosan védekezik? Örül annak ha a masik olyan ideges már, mint ő?
Lehet magából indul ki, es rádfogja, amit ő csinál....
Ha unalomból cseszeget, akkor azt jelenti, hogy rosszindulatú irántad
2 kb ilyesmi
Annak idején ékszerem hagytam nála.
Erre, ráadásul tőle kapott ékszert hagytam el mostanában.
És jön ezzel hogy megcsaltál, nem, de, nem, de de ez nem ilyen lazán hanem vita ideg feszültség őrület szinten.
Nem egymással viselkedunk vállalhatatlanul. Hanem ő velem.
Engem mindig kötelez az egyértelmű valaszadásra (ne körmondatokkal magyarázzak, hanem roviden targyilagosan)én ezt is megteszem, az sem elég.
Köszi a privit
Azt, hogy neki lennének komplexusai (vagy netán fóbiái paranoiái)abszolut nem latja be. Szerinte a vád jogos. Es lásd a 2.szerint is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!