Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A kapcsolatod során volt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kapcsolatod során volt már valaha okod féltékenynek lenni ha alaptalanul is akkor is?

Figyelt kérdés

Nekem van egy nagyon jó kapcsolatom, de egy közös barátunkat most megkereste-beszélgetés/találkára invitàlta és most kicsit megingatott. Nem tudom hol kellene tartani a határokat

Alapból nem veszekszünk, most sem tettünk, mindent megbeszélünk, meg a félreértéseket is.

Kérdésem az lenne hogy nálatok is volt már esetleges féltekenység/ felmerülő ok a bizonytalanságra? Még ha alaptalan is?

Engem ez a megingás most kicsit kikészített, vagy normális hogy nem minden mindig jó és igenis lesznek történések amik kellő kommunikációval rendezhetőek?

Mondjuk, kissé önbizalomhiányos is vagyok, de kíváncsi lennék hogyan lehet ezt folytatni, ha a megbeszéltek után minden rendeződött (magadban, lelkileg megnyugodni)

2021. dec. 17. 15:16
 1/6 anonim ***** válasza:
81%

Az a nagy büdös helyzet, hogy mivel két autonóm emberről beszélünk, akiket mások neveltek, más tapasztalatok értek, ezért mindig lesznek olyan kisebb-nagyobb dolgok, amikben eltérő helyen lesznek a határok. De két kellő érzelmi intelligenciával rendelkező személy ezt tudja rendezni, ha nem borzasztóan messze vannak egymástól. Sőt, le is lehet közösen fektetni a határokat.

Én nem vagyok féltékeny típus, tisztában vagyok az értékeimmel, és a párom sem ad semmi okot arra, sőt az exeket és az ellenkező neműeket sem tartom ördögtől valónak. Szeretve vagyok, én vagyok az első, a párom őszinte velem, nem sunnyog, ha egy csaj barátjával akar találkozni, ismerem is őket, és pontosan tudom, hogy nincs mitől félnem, mert KÖLCSÖNÖSEN nem akarnak egymástól semmit.

2021. dec. 17. 15:30
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

részemről nem volt.

abszolút nem vagyok féltékenykedő fajta. mit izguljak? ha eljutott arra a szintre, hogy képes megcsalni, akkor előbb-utóbb meg is fog csalni, mellékes, hogy lebeszélem-e arról, hogy holnap este találkozzon-e xy-nal vagy sem.

egyszerűbb megbízni a másikban (ami nem mellesleg alapvető egy komoly párkapcsolat működéséhez), aztán ha egy nap bebizonyosodik az ellenkezője, akkor vége a dolgoknak, ennyi.

2021. dec. 17. 15:32
 3/6 anonim ***** válasza:
90%
2-es vagyok, tegyük hozzá, mindkettőnknek sok ellenkező nemű barátja van (a feleségem egyetemen, illetve a munkahelyén van 90 % férfiközegben, nekem pedig a gimi volt erős lánytöbbségű), szóval hozzá vagyunk szokva ahhoz, hogy a másik ellenkező neműekkel találkozik.
2021. dec. 17. 15:34
 4/6 A kérdező kommentje:

Igen, igazatok van, igazából nálunk a félreértés abból eredt hogy a közös barátot tényleg csak baráti céllal kereste fel, és hogy segítsen neki. Nem vette a határt, hogy ez nekem rosszul eshet. Mivel a közös barátot egy helyről ismerjük, így az illetőnek is furán jött ki a helyzet. Egyébként egyszeri chatről volt szó, semmi másról és megbeszéltük hogy engem szeret, nem megcsalás miatt kereste fel, (egyébként tényleg jó haverok lettek meg beszélgettek ott ahol megismerkedtünk)

csak félreértést szült köztünk ez, és kicsit a bizalmat felhigította hogy miért kereste fel

2021. dec. 17. 15:36
 5/6 A kérdező kommentje:

Ja és semmi olyan tartalom nem volt a beszélgetésben, csak annyi hogy ki hogy van, és a párom felajánlotta h szívesen megossza a tapasztalatait vele, üljenek össze (vendéglátás egyébként)

Végül engem is hívott, a lány pedig írta hogy hamarabb is írhatta volna neki, mert gondolja hogy nekem ez nem tetszhet, és nem akarja hogy megharagudjak rá.

2021. dec. 17. 15:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk az történt, hogy hazudott. Elszállt az agyam, amikor fény derült rá, nem ott van, ahol mondja. Végül is kiderült, hogy okom nem volt féltékenynek lenni és miért kamuzott, de elég nagyot csalódtam benne.
2021. dec. 17. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!