Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha alaptalanul megbántjátok a barátotokat/férjeteket, akkor mit tesztek?
Bocsánatot kérek, megbeszéljük,
kiengesztelem.
Tudjátok, a békülős szex az egyik legjobb dolog a világon... Kivéve ha börtönben vagy. :c
(na jó, ez sz*r volt... :"DDDDDD)
21/L
Baráttól bocsánatot kérnek.
De a férj ilyent soha nem fog hallani. Az megalázó lenne. Férjnek soha nem fogják elismerni, és még azt is bebizonyítják, hogy a férfi a hibás ezért is.
Nekem férjem van, ha megbántom, megkérem, hogy bocsásson meg. Nem célom az, hogy meg legyen bántva és hogy haragudjon.
Meg én egy olyan családban nőttem fel, ahol a pár egyik tagja sem ismerte be könnyen, ha hibázott. Mintha azon múlt volna, milyen értékes emberek, hogy mindig nekik van igazuk. Mi azért szerencsére tudjuk, hogy ez hülyeség. Társra van szükségünk, nem ellenfélre
ha-ha-ha :)
A nők az esetek többségében akkro is próbálják úgy beállítani a dolgokat, hogy a férfi érezze azt, hogy ő a hibás...
Én felnőttnek érzem magam, és egy felnőtt vállalja a felelősséget a szavaiért, tetteiért. Ha valakit alaptalanul megbántok, és ő ezt tudtomra adja, akkor teljesen természetes, hogy bocsánatot kérek. Kinőttem a dackorszakból és a másokra mutogatásból, aki még ott ragadt, az nem felnőtt, akár nő, akár férfi.
Van, amikor szándékosan szúrok a másikba, de annak mindig van előzménye a másik fél részéről, amikor nem használ a megbeszélés. Például amikor a szüleim fölött lakónak egy időben lekapcsoltam a villanyóráját, mert éjszaka bömböltette a tévét, és nem lehetett tőle pihenni, normálisan pedig nem lehetett ezt megbeszélni vele, hiába próbáltuk. Egy idő után megtanulta lefelé tekerni a hangerőt... De ilyen visszaszúrásra nincs túl gyakran szükség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!