Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt elviselni egy kapcsolatban?
Ha egy férfi barátnőjének lennének férfi barátai akikkel rendszeresen találkozik, irogat a párja mellett. Tegyük fel hogy ezek tényleg csak barátok és ezek az egyetlen barátai a csajnak, meg jobban kedveli a férfi társaságot mint a nőit. De viszont amikor a barátja arra kéri hogy ismertesse meg velük akkor nem egyezik bele a csaj. Mert nem találja fontosnak. Magán ügy, magán élet amibe nem találja fontosnak a parját bele avatni, a kérésére sem. Szerinte ez lenne a normális és igy kéne elfogadja a barátja hogy nem fogja megismerni a barátait. Szakító ok lenne ez nálatok? Ha nem, akkor hogyan megoldható egy ilyen helyzet?
Ugyanúgy fordítva is érdekel ha a nőnek vannak férfi barátai a párja mellett
Nekem természetes, hogy ismeri az aktuális párom a barátaimat és én is az övéit. De ilyen direkt kérésre én is mondtam nemet. Szerencsére csak egy ilyen féltékeny pasim volt. Nem vagyok tűzcsap, amit körbe kell hugyozni. Ha a féltékenység az indítékod, akkor bizony borítékolható a balhé, mert ha nem lenne magától, majd kiprovokálod.
Más az, ha érdekel kikkel tötli az időt és más az, ha munkál benned a kisördög és eleve úgy mész oda, hogy most majd jól megnézed magadnak azokat a... se a lenézés, se a kakaskodás nem hiányzik senkinek szerintem.
Szóval, bár a körítéssel, hogy magánélet stb. nem értek egyet, azzal igen, hogy nem visz oda, amíg nem barátkozni, hanem ellenőrizni akarsz.
Én nem tudnék intelligensen kezelni egy ilyen helyzetet.
Mi az, hogy a barátait nem mutatja be neked? Szerintem egy párkapcsolatban alapvető dolog lenne, hogy ismerjük egymás barátait, elvégre nincs titkolni valónk egymás előtt vagy igen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!