Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet ezt elviselni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet ezt elviselni egy kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ha egy férfi barátnőjének lennének férfi barátai akikkel rendszeresen találkozik, irogat a párja mellett. Tegyük fel hogy ezek tényleg csak barátok és ezek az egyetlen barátai a csajnak, meg jobban kedveli a férfi társaságot mint a nőit. De viszont amikor a barátja arra kéri hogy ismertesse meg velük akkor nem egyezik bele a csaj. Mert nem találja fontosnak. Magán ügy, magán élet amibe nem találja fontosnak a parját bele avatni, a kérésére sem. Szerinte ez lenne a normális és igy kéne elfogadja a barátja hogy nem fogja megismerni a barátait. Szakító ok lenne ez nálatok? Ha nem, akkor hogyan megoldható egy ilyen helyzet?

Ugyanúgy fordítva is érdekel ha a nőnek vannak férfi barátai a párja mellett

nov. 23. 10:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem természetes, hogy ismeri az aktuális párom a barátaimat és én is az övéit. De ilyen direkt kérésre én is mondtam nemet. Szerencsére csak egy ilyen féltékeny pasim volt. Nem vagyok tűzcsap, amit körbe kell hugyozni. Ha a féltékenység az indítékod, akkor bizony borítékolható a balhé, mert ha nem lenne magától, majd kiprovokálod.

Más az, ha érdekel kikkel tötli az időt és más az, ha munkál benned a kisördög és eleve úgy mész oda, hogy most majd jól megnézed magadnak azokat a... se a lenézés, se a kakaskodás nem hiányzik senkinek szerintem.

Szóval, bár a körítéssel, hogy magánélet stb. nem értek egyet, azzal igen, hogy nem visz oda, amíg nem barátkozni, hanem ellenőrizni akarsz.

nov. 23. 14:35
 12/17 anonim ***** válasza:

Én nem tudnék intelligensen kezelni egy ilyen helyzetet.

Mi az, hogy a barátait nem mutatja be neked? Szerintem egy párkapcsolatban alapvető dolog lenne, hogy ismerjük egymás barátait, elvégre nincs titkolni valónk egymás előtt vagy igen?

nov. 23. 16:03
 13/17 anonim ***** válasza:
A férfi barátok között mindig van olyan,akinek más szándéka is van a nővel,ezt férfiként mondom.A barátnőd nem akarja,hogy ez kiderüljön.Persze olyan is van,hogy egy férfi nagyon féltékeny típus,és egy szemkontaktusba is belemagyaráz mindent,ezért nem akarja bemutatni a lány,de azért naivak se legyünk.
nov. 23. 17:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Évek óta párkapcsolatban vagyok és 1 férfi barátom van. A párom is látta már, bemutattam őket egymásnak. úgy 2 havonta beszélgetünk, de úgy az életről, hogy kivel mi van, mivel egyszer segített bejutni egy nagy céghez dolgozni. Semmi extra. Semmi rejtegetni valóm nincs. Tulajdonképpen azért mutattam be egymásnak, hogy lássa, hogy semmi nincs köztünk. Nem is találkozok az illetővel inkább csak telefonon beszélgetünk. Szerintem ebben nincsen semmi rossz.
nov. 23. 18:25
 15/17 mikeXxX ***** válasza:
Dobd ki azonnal ameddig nem hülyít meg mégjobban ezek nárci jellemtelen emberek. 45f
nov. 23. 20:56
 16/17 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok azért hibátlan, a 11 esnek igaza van, bármennyire is tagadnám de őszintén bevallom nem azért ismerném meg őket mert érdekelnek , meg hogy kivel barátkozik , hanem hogy ellenőrizgessek. És tudom beteges ez, de nem vagyok naív,meg van okom a féltékenységre, csaltak már meg nem egyszer , ez mély sebeket hagyott bennem
nov. 23. 22:42
 17/17 A kérdező kommentje:
Egy rossz szó, mozdulat miatt ami nekem nem tetszik képes vagyok balhézni. Ezt barátnőm is tudja hogy ilyen vagyok és nyilván ez az oka hogy nem akart bemutatni nekik
nov. 23. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!