Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit nem kaptok meg a feleségetektől ami miatt viszonyt működtetsz?
Nem férfi vagyok, de ismerek ilyet, aki annak ellenére félremegy, hogy szép felesége van, 2 gyerek, a feleség normális, van szex, nem annyi mint gyerekek előtt, de nincsenek gondok ilyen téren.
Az ok: az új izgalma, a rózsaszín köd újra átélése anélkül, hogy borítani kellene mindent. Állítása szerint mindkét nőt szereti, legszívesebben mindkettővel együtt élne
Alapból a férfiak két dolog miatt mennek félre: a rendszeres(mondjuk úgy hogy a kötelező és haláli unalmas szex) és a szexmentes házas élet miatt.
Nekem mindkettőből volt részem, sőt, az utóbbiban jelenleg is.
egyik sem jobb a másiknál. Az első az elején még izgalmas volt, de amikor már előre tudtam hogy ma is, holnap is, holnapután is stb. akkor már elvesztettem a vadász ösztönt, nem kellett az ég világon semmit sem tennem, csak hanyatt dőlni. Innentől kezdve valami eszméletlenül unalmas és kötelező szintre süllyedt az egész, kezdtem elveszíteni az érdeklődésemet a nő iránt, meg már szexuálisan sem vonzott igazából, érzelmileg sem. PONT EZ MIATT!
A másik véglet meg az amiben most vagyok! A létező legnagyobb problémája a páromnak az, ha szexelni kell. Neki ez valami borzalom, teljesen ki fordul magából akkor is, ha szexuális töltete van bárminek. Eleve úgy indítom a napot hogy felsorolom a checklist-et: nem udvarolni, nem közelíteni, szexre nem gondolni, tartani a méteres távolságot, nem hozzáérni. Őt ez boldoggá teszi. Engem meg a szeretőm.
Szóval így működik ez ha nem egészséges alapokon nyugszik a nő-férfi viszony.
Nem kezd, ő nem adja elő a kötelezőt, ott van fantáziálás, ott nem arról szól a dolog, hogy a másik emberbe a rosszat akarjuk látni mint egy házasságba. Mert ez azért erősen jellemzi a házasságokat! Hogy szexelnék már én veled, amikor te ilyen meg olyan vagy, hozzám ne érj. Persze ezek többsége csak kamu vádaskodás, arra jó hogy a rideg és frigid nők megnyugtassák magukat hogy a partner a hibás.
Tavaly július óta, het 1X találkozunk, és ez az 1 szex bárminél jobb. Nem is kell több, ez 1.000.000X többet ér mint a megszokott és unalmas mindennapos reszelés kötelezően.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!