Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mondjak le az álmaimról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondjak le az álmaimról a barátom miatt?

Figyelt kérdés
A barátom azt szeretné, ha lemondanék arról, hogy egyetemre menjek, pedig nekem az minden vágyam, hogy fejlődjek, és egy jobb munkám legyen. Neki nincs diplomája, csak érettségije, egy gyárban dolgozik. Én emiatt nem nézem le, sosem mondok rá semmi rosszat, de ő mégis azt mondja üljek le a seggemre, mert úgy sem menne a munka, és a tanulás együtt, vagy fel sem vesznek, vagy ha fel is vesznek, úgy sem tudnám kijárni. Az is lehet, hogy a diplomámmal többet is keresnék, mint a barátom. Egyébként egy pedagógusi szakról lenne szó, amit szeretnék egyetemen kitanulni.
dec. 28. 20:50
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
63%
Nagyon gáz. Szakíts vele azonnal. Úgysincs közös jövőtök. Nyilván azt tedd, amit te tenni akarsz. Eleve mi köze hozzá?? Nevetséges.
dec. 29. 00:40
 22/26 anonim ***** válasza:
7%

"Valszeg nem akarja, hogy tanultabb legyél nála. A férfiak ezt nem igazán szeretik... Nekik leginkább a buta phicsák kellenek. Meg ugye nem jó, ha tanultabb nála a nő. Kiderül, hogy ő egy buta fhasz."

Nem, tündérmogyoró, olyan nőt nem akarunk, mint te. :)

dec. 29. 01:09
 23/26 anonim ***** válasza:
78%

Mit ugattok be, hogy ki mennyit keres? Es ha megis kevesebbet fog mint a pasi? Akkor mar rendben van cseszegetni? Ha neki ez az alma, miert kell leszolni?

Kerdezem mindezt gyari munkaskent, aki par ev munkaviszony utan onnan ment szulni.

dec. 29. 01:19
 24/26 anonim ***** válasza:
64%
Kérdező, hagyd ott. Aki nem támogatja a párját, az nem is szereti igazán.
dec. 29. 01:55
 25/26 anonim ***** válasza:
#22 persze csillagvirág, mert én nem vagyok hülye phicsa :)
dec. 29. 02:24
 26/26 anonim ***** válasza:
100%

Próbáld meg az egyetemet!

Önmegvalósítás, álmok, ez legyen az első még fiatal vagy.

A barátod nemsokára az exed lesz, ha meg sem próbálod, nagyon fogod bánni...

dec. 29. 08:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!