Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire tartós egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartós egy ilyen kapcsolat?

Figyelt kérdés
Egy 19 éves lány kilép egy kapcsolatból (egy tőle 3 évvel idősebb fiúja volt), majd 1 hónappal később már egy 33 éves csávóval van együtt. Ez mennyire normális? A lányt úgy ismertem, hogy a nagy korkülönbséget lenézi, illetve szereti meggyászolni az előző kapcsolatokat. Illetve mindig komoly kapcsolatot keresett, de szerintem egy 14 évvel idősebbel ez kétséges. Ti mit gondoltok, hogyan alakulhat egy ilyen kapcsolat pár hónap elteltével? És miért kellhet egy 33 évesnek egy 19 éves lány?
dec. 29. 08:32
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pár évig is eld.goghatnak mire vége.
dec. 29. 08:58
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet, a futó kalandtól az életük végéig tartó szerelemig.

Viszont hagyd békén az exedet. Elhiszem, hogy xarul esik, mert még mindig úgy tekintesz rá, hogy hozzád tartozik, és reméled, hogy jól megszívja az utódoddal. De ez nem jelenti azt, hogy hozzád visszatáncol. Ti már akkor se lesztek együtt, ha ők holnap szakítanak.

dec. 29. 09:02
 3/6 A kérdező kommentje:
Már nem szeretném őt vissza, mindenhol ki is követtem stb, de van még közös ismerősünk, tőle kaptam a képet, ahol rajta voltak. Csak érdekelt, hogyan lehet ennyire túllépni egy kapcsolaton, ahol még szakításnál azt mondta szeret. Nem fogadnám már vissza úgysem.
dec. 29. 09:07
 4/6 Noren1989 ***** válasza:
Maximum eltartós, de az is tartós, ha úgy nézzük.
dec. 29. 09:53
 5/6 anonim ***** válasza:
62%
Nem lesz tartós.
dec. 29. 09:53
 6/6 A kérdező kommentje:
#4 ja, végülis igen... nagyon nem így ismertem meg őt.
dec. 29. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!