Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hoztátok már vissza a kapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hoztátok már vissza a kapcsolatotokat tartós mélypontról? Lehet ugyanolyan, mint előtte?

Figyelt kérdés
Nem történt megcsalás és hasonlók, egyszerűen csak “elhidegülést” érzek a hétköznapok miatt, nem figyeltünk eléggé egymásra.
szept. 30. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Ha felvetődött benned ez a kérdés (és persze benne is!) akkor szerintem még vissza lehet hozni, persze ez rohadt sok meló.

De még most próbáljátok megfogni. Én hagytam, hogy a mélypont annyi ideig fennálljon, hogy a végén már nem is akartam, hogy jobb legyen.

szept. 30. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi eléggé mélyről jöttünk vissza. Elváltunk, külön voltunk egy évig majd újra összejöttünk, azóta újra együtt 5 éve, összesen 13. Jó minden, nem azt mondom, hogy szenvedélyes lila köd, de a gondjainkat, amik miatt elváltunk, megoldottuk és jobb lett a kapcsolatunk, jól megvagyunk.
szept. 30. 13:09
 3/10 anonim ***** válasza:
71%
Mindig vissza lehet hozni, hogyha mindkét fél belead mindent.
szept. 30. 13:40
 4/10 anonim ***** válasza:
64%
Volt ilyen. Szétmentünk, tarthatatlan volt. Aztán kibékültünk, végre megnyílt, és meg tuduk beszélni a problémáinkat. Azután nem ugyanolyan lett, hanem sokkal jobb.
szept. 30. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem innen a legnehezebb, hiszen nem valami konkrét dolog hiányzik, hanem valami elmúlt.

Az sem mindegy, hogy milyen volt előtte, és mióta tart ez.

szept. 30. 16:58
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

mindenképpen közös munka, hogy ő is ugyanugy akarja vissza a régi szenvedélyt.

Sok sok munka, ha sok energiát fektettek bele, és közösen akarjátok, ha közös viziótok van akkor menni fog.

Ha csak az egyik akarja nagyon akkor nem fog menni..

ha elfejlődtetek egymás mellett nem fog menni

a kommunikáció nagyon fontos, ha megvan és eltudjátok egymásnak mondani, hogy mit hiányoltok, a másikban, és azt észreveszed magadban, hogy mit kell rajtad benned változtatni, akkor menni fog, ha nincs kellő önismeret akkor nem fog..de rossz hir, hogy a következő sem fog menni ugyanigy, szóval egy jó adag önmunka enélkül nem megy sajnos..

szept. 30. 18:21
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Miért ragaszkodsz hozzá? Annyi ember van a világon...
szept. 30. 18:32
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Krva sok meló, de ha sikerül újra egy kiegyensúlyozott kapcsolattá teremteni, akkor megéri. De ehhez mindkét félnek akarni kell, nem elég csak az egyiknek.
szept. 30. 19:41
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Rettentő nehéz. Mi is ebben a cipőben járunk épp a párommal. Kegyetlen, de próbálunk küzdeni...
szept. 30. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:

Azt írtad, nem volt megcsalás, csak elhidegültetek egymástól.

Fantáziálj egy harmadikról! Ha neked lenne valakid, kitartanál a jelenlegi párod mellett? Ha a párodnak lenne, ő milyen érveket hozna fel melletted, miért jönne vissza hozzád, miért választana inkább téged?

okt. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!