Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csúnya dolog volt ezt kérném a páromtól?
A napokban a szüleim nálunk voltak. Annyira nem kedvelik a barátnőmet, de ez inkább szimpla ellenszenv külsőségek miatt. Elég begyepesedettek. A barátnőmnek meg elég fiús stílusa van. Rövid haj, többnyire férfi ruhák. Nekem így tetszik, de a szüleim azt hitték, amíg nem találkoztak a párommal, és csak fotón látták, hogy a feminin férfiakat szeretem.
Én az egyik este azt kértem a barátnőmtől, hogy másnap, amikor több rokon jön, legyen picit nőiesebb. Nem kértem, hogy viseljen olyasmit, amit amúgy soha, csak nem tudom, a saját, egyébként is hordott cuccai közül felvehetett volna valami szoknyát, vagy nem tudom. Tényleg, bármi, csak a családom ne gondolja már azt róla, hogy pasi-pótléknak van ő nekem(nyilván nem így fogalmaztam). Úgy érzem, hogy röhögnek rajtam a családtagjaim miatta. Én tényleg nem kértem, hogy játssza meg magát, azt meg végképp nem, hogy változzon meg.
Ő viszont vérig sértődött a kérésen. Amitől kettesben vagyunk itthon, kerül engem, nem szól hozzám. Utoljára veszekedtünk, és azt vágta a fejéhez, hogy szégyellem őt, ami nem igaz...
Tényleg gáz valamennyire. Hiába írod hogy nem szégyelled, ha azt is írod, hogy annyira f0sol a családod véleményétől, hogy próbálod kihozni a párodból a maximum femininitás, amit lehet.
És hiába írod hogy nem akarod hogy megjátssza magát, ha meg akarod szabni, hogy milyen benyomást keltsen a családodban.
Felnőtt ember vagy (remélhetőleg), szóval nem kéne hogy ennyire befeszülj a családod véleményén. Ha ennyire nem tudod elengedni hogy mit gondolnak rólad, meg a párodról, akkor a jövőben is lesznek még problémáitok.
Én egyetértek az előttem szólóval, hogy félsz a családod véleményétől. Pedig ezt nem kéne. Fel kell vállalnod úgyis a párodat a családod előtt, hogy olyan amilyen.
A másik, hogy a barátnőd is felvehetne valamit arra az egy alkalomra, mert ki lehet bírni, csak a családi béke megőrzéséért. Én felvenném a helyében, mert fontos lenne, hogy ne szorongj meg ők se kapjanak szívrohamot. Mit tudom én egy fekete nadrág egy felsővel. Így mindkettőtöknek igazat adok. Nyilván úgy kell elfogadni a másikat ahogy van, ez tény, de vannak szülők akik nem olyan elfogadóak sajnos. Azt gondolom, hogy néha egyszer- egyszer pár órácskára ki lehet bírni, hogy egy kicsit más színben tűnjünk fel.
Sajnos kevés olyan nő van akinek elmondhatsz mindent. Ha most erre majd őrült ellenkezést kapok annak nem az az oka, hogy valójában tényleg mindent elmondhatnál, hanem az, hogy a nők ugyanakkor mindent tudni akarnak. Azt is tudni akarják amit nem akarnak tudni. Szóval bocs haver, ez a dolog innen indul. Másrészről semmi gond nem lett volna ha ezt úgy adod elő, hogy nem érzi bántásnak. Nem voltunk ott, de feltételezem te úgy fogalmaztál meg egy kérést, amivel ő azt érezte, hogy a szüleid mellett állsz nem mellette, másrészt esetleg még azt is érezhette, hogy ez neked általában így lenne jó csak elnéző vagy de most szeretnéd ha nem így lenne, stb.
Ezzel szemben valami olyasmit kellett volna felvezetned, hogy ne lepődjön meg ha előhozzák a témát, a szüleid szerint fiúsan öltözik, de te szereted és mellette állsz, mellette fogsz állni...
Amúgy totálisan baromság, hogy a ruhától nőies egy nő.
Leulsz vele beszelni h a csaladod azt hiszi h amugy meleg vagy es csak potlek a csaj.
Ertesd meg vele h azert mert evi 2x felhuz egy noies ruhat es esetleg siminkel meg nem lesz mas.
Ha tenyleg szeret akkor ezt a picit megteszi erted.
Mond el h te neked abszolut megfelel o. Imadod szereted. Birod a stilusat meg mindent.
De bant h kapos a rejtett beszolasokat a csaladot es ez neked faj. Legyen kedves partner lenni abban h ne bantaanak tovabb.
Persze, tök érthető. Őszintén mondd el, hogy szivi, annyira nőietlen vagy a családom szerint, hogy engem bu2inak néznek miattad. Nekem meg nincs vér a pucámban (lehet, hogy ezért néznek bu2inak?), így inkább te játszd meg a cuncimókust előttük, hogy lássák, milyen tökös csávó vagyok. Anúgy nem szégyellek ám, csak a család előtt ciki, hogy rövid a hajad.
Nem is értem, min sértődik meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!