Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha túl csúnya vagyok hogy valaha is barátnőm legyen, akkor érdemes lenne kipróbálni a szexet egy szép prostival, hogy kipróbáljam hogy milyen érzés is a szex?
Figyelt kérdés
23/Fszept. 11. 11:17
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
25 szavazat
1/22 anonim válasza:
Először igen. Aztán megnyugszol, és lesz más is.
3/22 anonim válasza:
Én kipróbáltam, nem volt olyan nagy élmény, barátnővel, ahol vannak érzelmek is, sokkal jobb.
4/22 anonim válasza:
Persze hogy érdemes! Ennyi neked is jár!
5/22 anonim válasza:
Próbáld de ha netán ilyen emberrel ismerkednék akinek sosem volt nője és prostihoz ment addig tartott az ismerkedésünk. Nem akarnék tudni róla. Kegyes igazság hogy volt szexkapcsolatod és kész.
6/22 anonim válasza:
Ha te képes vagy azzal a tudattal szexelni, hogy a partnered nem vonzódik hozzád, nem akar veled lenni, és csak hagyja, hogy hozzá érj, mert rászorul a pénzedre, akkor persze.
7/22 A kérdező kommentje:
#5 De én olyan csúnya vagyok hogy valószínűleg sosem fogok ismerkedni senkivel, szóval nálam ez a szituáció nem játszik.
#6 De én nem várol el senkitől hogy vonzódjon hozzám, én is hányok a kinézetemtől.
szept. 11. 12:32
9/22 anonim válasza:
7
Értem, hogy nem várod a vonzalmat, de a prostitól elvárod, hogy vonzalom nélkül szexeljen veled pénzért.
Gondold át, hogy számodra ez erkölcsileg rendben van-e.
10/22 anonim válasza:
Még szép.
Bár nő vagyok, de ha férfi lennék ilyen helyzetben, mennék. Ahogy mennek is nagyon sokan mások is, nem kell ezt túl gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!