Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csúnya dolog volt ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csúnya dolog volt ezt kérném a páromtól?

Figyelt kérdés

A napokban a szüleim nálunk voltak. Annyira nem kedvelik a barátnőmet, de ez inkább szimpla ellenszenv külsőségek miatt. Elég begyepesedettek. A barátnőmnek meg elég fiús stílusa van. Rövid haj, többnyire férfi ruhák. Nekem így tetszik, de a szüleim azt hitték, amíg nem találkoztak a párommal, és csak fotón látták, hogy a feminin férfiakat szeretem.

Én az egyik este azt kértem a barátnőmtől, hogy másnap, amikor több rokon jön, legyen picit nőiesebb. Nem kértem, hogy viseljen olyasmit, amit amúgy soha, csak nem tudom, a saját, egyébként is hordott cuccai közül felvehetett volna valami szoknyát, vagy nem tudom. Tényleg, bármi, csak a családom ne gondolja már azt róla, hogy pasi-pótléknak van ő nekem(nyilván nem így fogalmaztam). Úgy érzem, hogy röhögnek rajtam a családtagjaim miatta. Én tényleg nem kértem, hogy játssza meg magát, azt meg végképp nem, hogy változzon meg.

Ő viszont vérig sértődött a kérésen. Amitől kettesben vagyunk itthon, kerül engem, nem szól hozzám. Utoljára veszekedtünk, és azt vágta a fejéhez, hogy szégyellem őt, ami nem igaz...

dec. 29. 00:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ha folyamatosan jon a beszollogatas sertes a csaladtol akkor a kiscsaj is tehetne annyit h felhuz egy szoknyat h ne bantsak mar a pasijat. ... Raadaskeppen nem azt kerte a kerdezo h diszgalaba vagja magat hanem h a sajat ruhatarabol valasszon olyat ami noiesebb.

Nem csak a kerdezo a hibas nem o az onzo. Itt inkabb a csaj azi aki onzo h ennyit sem kepes megtenni holott elvileg szereti a parjat.

Engem is kert mar meg a parom h bizonyos esemenyre nem a sajat atilusomba kellene menni es oltozzek ki. Mert amit valasztottam az nem megfelelo. Nem szakadt le a derekem mert evi 1-2 alkalommal mast kell felvennem mint ami a stilusom... Sot meg egy pici sminkket is feltettem.

Nekem jol esett h buszken vitt korbe h o az en csajom! Pedig a legtobben ismertek tudtak h nem a stilusom az a fajta oltozek.

Azert tettem meg mert szeretem a parom es kert valamit ami alapben nem teljesithetetlen es jol esett az amit kaptam cserebe.

dec. 29. 10:04
 12/21 anonim ***** válasza:

11 szerintem teljesen más egy eseményre kiöltözni, ami megkívánja, meg az anyósnak próbálni tetszeni, megfelelni (úgyse fog se a kérdező, se a csaj soha) aki elvileg családtag, ahol elvileg "otthon" vagy.

Valakinek, aki egyrészt eldöntötte, hogy nem kedvel, másrészt megjegyzéseket tesz, kinyílvánítja a nem tetszését, fölösleges a kedvére tenni. Aki gonosz, az gonosz és pont.

Ha anyu szeretné a pici fiát, a boldogságát nèzné, nem egrecírozná. Szerintem a normális az lenne, ha a kérdező, (amennyiben zavarja, hogy anyu hogyan vélekedik, viselkedik, mit kommunikál) kiállna magáért, mint egy felnőtt.

Nem kell szeretni, de beszólogatni se muszáj.

dec. 29. 11:32
 13/21 A kérdező kommentje:
#12 Nem kértem, hogy öltözzön ki, meg vágja magát puccba, tipegjen tűsarkúba, meg mit tudom én... Én csak annyit kértem, hogy aznap választhatna valami nőiesebbet a saját cuccai közül. Nem az történt, hogy hazaállítottam egy habosbabos pink tülszoknyával, hogy azt vegye fel, hanem annyit kértem, hogy valami olyat vegyen fel, amit egyébként is hord, de nőiesebb, mint a legtöbb cucca. Mondjuk egy szürke csíkos férfi ing helyett felvehetett volna egy sötétlila pólót.
dec. 29. 15:17
 14/21 anonim ***** válasza:
0%

#13 "Nem arra kértem hogy vegyen fel valami olyat, amiben jobban tetszene a családomnak, hanem pusztán arra kértem, hogy vegyen fel valami olyat, amiben jobban tetszene a családomnak"

Ah. Minden világos...

dec. 29. 15:28
 15/21 anonim ***** válasza:
50%

13, arra kérted, hogy növesszen ő is megfelelési kényszert, mert nem tudsz kiállni magadért, magatokért.

Csak annyit kértél, hogy adjon elő egy szerepet amíg a kedves mama jelen van.

dec. 29. 15:37
 16/21 A kérdező kommentje:

#14 Ne tegyél idézőjelbe olyat, amit nem mondtam.

#15 Én elpofázhatom százszor, hogy ne jöjjenek a baromságokkal, attól még jönni fognak a baromságokkal. Viszont nem kapcsolatmegszakítósan gáz a helyzet.

Azt meg nem kértem, hogy játssza meg magát. Nem hiszem, hogy az, hogy válasszon valami mást a saját ruhatárából, amit AMÚGY IS HORD, az ez a kategória lenne.

dec. 29. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:
33%

16, nem kell megszakítani a kapcsolatot, csak határokat húzni. Persze, ha neked így is jó, a te dolgod. Mindenesetre én se aszisztálnék a dologhoz. Vagyok, aki vagyok, ha nem tetszik, az szomorú. Ma a ruha a gond, holnap a stílusom, aztán majd talál más kivetnivalót, amin feltétlen feszülnöm kellene, ha tiszteletét teszi.

Erről egy amerikai film jelent jut eszembe, ahol az ocsmány vázát keresik (többször el is hangzik, hogy utálják a vázát), hogy kitegyék, mert jön, akitől kapták és had higyje, hogy mindig kint van. Nem akarnék váza lenni.

dec. 29. 17:00
 18/21 anonim ***** válasza:
Hiaba huzna hatarokat az ember, van az a fajta ember aki nem erti. O minden alkaommal be fog szolni akarhenyszor szolsz neki.
dec. 29. 18:04
 19/21 anonim ***** válasza:

Szerintem ez baromi tiszteletlen és bántó, tényleg mintha szégyellnéd őt. Nem arról volt szó, hogy nem az alkalomhoz illően öltözik fel, mondjuk melegítőben fogadja a szépen felöltözött családot, hanem a saját stílusából választ mondjuk egy férfiasabb inget, ami elegáns. Mert ő ebben érzi jól magát attól még, hogy esetleg hord mást is.

Amúgy meg ha pl készül rólatok egy közös kép, amin a saját stílusában van, akkor azt dugdosod a szüleid elől? Külön felöltözve kell majd csinálni és az mehet ki mondjuk a netre vagy épp a lakás falára?

Hogy képzeled el ezzel a nővel a jövőt, ha a saját családoddal szemben nem állsz ki érte?

Bár szerintem vagy téged is zavar az öltözködése vagy nem is szereted őt, csak kell valaki. Akibe szerelmesek vagyunk, azt megvédjük ilyen helyzetben.

dec. 31. 02:35
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
Rám is mindig nőies ruhát akartak erőltetni, most a férjem is ezt csinálja. Pedig mikor megismerkedtünk akkor sem voltam nőies. Utálom a hosszú hajat, meg a szoknyát is, már gyerek korom óta. Ha fel kell vennem olyan furán sz@rul érzem magam benne, mintha nem is én lennék. A másik, hogy én soha nem mondtam a férjemnek, hogy így meg úgy kellene öltöznie ezért visszafelé is elvárom, hogy fogadja el azt, amilyen vagyok.
jan. 1. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!