Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadtam ki?
A párom pár nap múlva elutazik és kb egy hétig nem látjuk majd egymást. Megbeszéltük, hogy még a héten találkozunk egyszer. Abban maradtunk, hogy vagy kedden vagy szerdán. Végül mikor kérdeztem, hogy akkor mikor találkozzunk mondtam neki, hogy nekem a kedd nem lesz jó, mert valószínűleg sokáig kell dolgoznom, ezért inkább a szerda lenne a jó. Erre elmondta, hogy ő már a szerdát lebeszélte a barátaival akiket régen látott. Én ezen kibuktam, mondtam neki, hogy szerettem volna ha előtte egyeztetünk, hogy mi mikor találkozzunk, ha már utána egy hétig nem látjuk egymást. Végül ezen borzasztóan összevesztünk. Én azt fájlaltam, hogy nem szólt, ő meg azon, hogy megérthetném mert régen látta őket, és hogy miért kapom így fel a dolgot. Közöltem vele, ha én elutaznék egy hétre, nem a barátaimmal egyeztetnék először, hanem vele, és majd utána jöhetnek a barátok. Végül sikerült megbeszélnünk a dolgot, ő megígérte, hogy ha legközelebb ilyen lesz, először engem kérdez, és utána egyeztet a barátaival. Én pedig megígértem, hogy legközelebb nyugodtabban kezelem a helyzetet.
De kicsit bizonytalan vagyok, hol szemét alaknak érzem magam a kiborulásom miatt, hol pedig jogosnak érzem, hogy rosszul érintett ez tőle.
Ha nem utazna el, semmi bajom nem lenne, máskor is volt, hogy egyik nap ráértem de ő haverozott, és akkor nem volt gondom belőle. De így, hogy ő elutazik, azt hittem, hogy az utazás előtti nap legalább velem szeretne lenni. Végül úgy áll a dolog, hogy találkozik a barátaival, de én is ott leszek... Ettől talán még inkább mocsokabbul érzem magam. Máskor is találkoztunk már így együtt velük, de nem ilyen szituációban.
Nem tudom. Ti mit gondoltok?
De hagyok neki teret, meg időt... Elutazni is haverral fog. Direkt nem mentem velük, pedig a barátom szerette volna... Én csak azt reméltem legalább az utazás előtt szeretne velem lenni.
Ez nem így működik egy normális kapcsolatban? :(
Mégis hogy érted, hogy egyenesebben kommunikálok?
Megmondtam neki, hogy nem megyek velük. Utána pedig mondtam neki, hogy de még azon a héten találkozzunk egyszer.
Ezen mi a kitekert?
Te megmondtad neki, hogy neked mindegy a két nap közül, ő ehhez tartotta magát.
Ennyi erővel te se egyeztettél vele, hogy kedden mégis inkább dolgozol.
Ez nem igaz 24-es
Abban maradtunk, hogy megbeszéljük, hogy kedd vagy szerda MERT vasárnap kapom meg a munkahelyi beosztásom. Nem azt mondta neki, hogy mindegy. De ezt korábban már leírtam.
Köszönöm az eddigi válaszokat.
Kérem a továbbiakban csak olyan válaszoljon, aki veszi a fáradtságot, és elolvassa a korábbi hozzászólásokat is. Tanácsot szerettem volna az itteniektől. Nem azt, hogy félig elolvasva a dolgokat ítélkezzenek felettem.
Korábban leírtam, hogy abban maradtunk, hogy majd egyeztetünk a barátommal! Szó se volt olyanról, hogy nekem mindegy, hogy mikor! Olyanról se volt szó, hogy kitekert logikával játszmáztam vagy ilyenek kedves 22-es és 25-ös. Lehet te ilyen logikával élsz, de nem mindenki olyan mint te.
Kérem mindenki értelmezze amiket írtam, mielőtt ítélkezik.
A többieknek nagyon köszönöm a választ, elismerem, hogy én is hibáztam és rosszul kezeltem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!