Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt se tudta, hogy van érettségim meg minek tanulok. Jogosan akadtam ki?
Melyik hillbilly tanyarol szedted ossze a sracot?
Nagy altalanossagban(!) a kozepiskola/erettsegi alapnak szamit (megjegyzem, a sajat kornyezetemben)
"Teljesen elhültem, meg kérdeztem tudja e minek tanulok most? Azt se tudta."
Hát figyelj, azt sokan még maguk sem tudják, hogy egyáltalán minek tanulnak....😎
2 éve vagytok együtt, de ennyit sem tud rólad?
Ha kommunikáltok egymással, és beszélgettek is mindenről, nem csak arról, hogy ma milyen jó lesz az este, amikor összefekszetek, akkor furálom, hogy nem tudta ezt a párod rólad.
Igazán figyelmes lehet, hogy az alapvető napi teendőidet sem ismeri.
És még ő nem veszi fel a telefont... HOGY MI?!
Még te próbálod meg hívni, azután hogy 2 évig fogalma sem volt arról, hogy mit csinálsz napi szinten?!
Sok jót jósolok nektek a jövőben. Igazi mintha férfi.
"Ha csak két év alatt tűnt fel neked, hogy a partnered alapvető dolgokat nem tud rólad, akkor te sem vagy figyelmes. "
ÉS? ENNYI!
kiváncsi vagyok h miről beszélgetettek ti :D vagy mit csináltatok.Egy érdekes kapcsolat lehetett az biztos...
Azért nézd a jó oldalát...gondold el mi lett volna ha meg tudja ,hogy tudsz írni és olvasni...vagy netán össze adni és szorozni :D :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!