Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem azt, hogy ez így nem jó?
Kicsit felfújtad a dolgot. Hiányzott a kettesben töltött idő, ez ok, de túl érzékenyen reagáltál emiatt.
Nyilván, ha ennyi programotok volt mostanában (ez is közös időtöltés egyébként, értékeld ezt is!), akkor nem csak rád, de semmi egyéb kikapcsolódásra sem volt ideje, ami nem kötött program. Ahogy te is felrovod a kérdésedben, hogy hanyagolod a barátaid, úgy neki is hiányozhatnak a saját barátai. Ezt pedig megosztotta veled beszélgetés közben, ennyi történt.
Távkapcsolatban nehéz megtalálni a középutat, hogy a közösen töltött időre, de mindenkinek a saját életére is maradjon szabadideje. Az egyik kompromisszum a kevesebb együtt töltött idő (vagyis nem minden hétvégén találkoztok), vagy az, hogy bevonjátok egymást a másik életébe, és kvázi mindent együtt csináltok, baráti/családi programokat is, ezzel feladva a kettesben töltött idő nagy részét.
Én azt mondom, hogy a legjobb megoldás a kettő között van, persze időbe telik megtalálni az egyensúlyt. Érdemes erről sokat beszélgetni, nem támadólag, kérdőre vonva, egyszerűen beszélgetni, megszervezni ezt a félig közös életet, hogy mindenkinek jó legyen.
Voltam nagyon hasonlóban, kérdező. Én 32 (N), az exem 34 (F) voltunk, én Debrecen, ő Budapest. 1-2 hetente találkoztunk 1-2 napra. Nekem nagyon nem volt ez elég, neki pedig pontosan elég volt.
Mikor már 7-8 hónapja jártunk és felmerült, hogy valamelyikünk költözhetne a másikhoz, akkor nem szaggatta a hámot, hogy ő jöjjön hozzám (pedig nekem van saját lakásom, ő albiban lakik, és sok más tényező miatt is sokkal célszerűbb lett volna nekik költözni, ezt ő is belátta). De neki pontosan megfelelt ez így. Ő is sokat haverozott, sportolt, elment bulikba - amivel nincs baj, de amikor ezek annak a kis időnek a rovására mentek, amit mi együtt tudtunk volna tölteni, akkor kezdtem besokallni.
Akkor szakítottam, amikor már két hete nem láttuk egymást (megint), ő hazajött a családjához Debrecen mellé, itt töltött 3 napot, és eszébe sem jutott, hogy meglátogasson - de még az esti videochat sem jött össze, mert ő minden szembe jövő falubelivel éjszakába nyúlóan beszélgetett az utcán.
Sokan mondták nekem, míg együtt voltunk, hogy keressek helybéli barátot, mert ez így nem lesz jó. Nagyon igazuk volt. :(
Most helybélim van és rengeteget vagyunk együtt, ami mindkettőnknek nagyon jól esik. :)
Sajnos elég valószínű, hogy nektek is teljesen más az elképzelésetek a kapcsolatotokról. Hosszú távon nem biztos, hogy fog működni, sajnos.
Szerintem hanyagold te is őt. Következő hétvégén ne éri rá... csinálj te is nélküle programot. Sajnos én is voltam így ahogy te. Ne éreztesd vele,hogy ennyire szereted,hogy ő a legfontosabb ... nem szabad
Ha észre veszi,hogy neked is van életed nélküle is tudod jól érezni magad akkor talán kapcsol...
Ha nem akkor szerintem vége. Nem kell olyan szekér után futni ami nem vesz fel. Legyen tartásod és elvárásod egy férfivel szemben
Maradj nő és ne te fuss egy pasi után
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!