Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan akadt ki a barátom ezen az eljegyzés dolgon?
Az a baj, hogy mindkettőtöknek igaza van. Jó az elején tisztázni a távlati/nagyobb terveket/sarkalatos pontokat, nem megelégedni egy majd meglátjukkal vagy alakullal. Ez már lehet, hogy szétzilál titeket. Lelkesedés híján melós lesz. Beszéljétek át.
32/f
Annyit hadd szögezzek le, hogy ez a kapcsolat évekig tiniszerelem volt. Ez a 8 év nem mérhető ahhoz, mintha két felnőtt ember 8 éve párkapcsolatban élne.
Ti együtt laktok már? Ha igen, hány éve? Körülbelül onnantól számolhatod a kapcsolat korát.
Szerintem azt kéne a barátoddal tisztáznod, hogy ő hosszú távon veled akar-e lenni? Szerintem nem, ill. nem biztos benne, ezért mondta, hogy 24 évesen még túl fiatalok vagytok. És innentől tényleg logikus, hogy lecsapott arra a mondatra, hogy neked már nem lesz meg az eljegyzés varázsa. Mintha próbálna kihátrálni ebből a kapcsolatból, nekem úgy tűnik.
Minkét oldal érthető. Fiatalok vagytok, 24 évesen stabil pénzügy nélkül ne tervezzetek házasságot.
De neked is igazad van, már éve együtt vagytok, ideje lenne a következő szintre emelni a kapcsolatot.
Viszont ezt a "pont most kezdtem el másképp látni a dolgokat" szöveg ilyen "ki próbálom menteni magam a szituból és rád kenem a felelősséget" maszlag, ne edd meg.
30N
Hová jegyzett volna el 3-4 év együttjárás után? A zsebpénzből vett volna eljegyzési gyűrűt, anyuék finanszírozták volna az esküvőt, aztán szintén a szülők pénzéből élt volna az újdonsült házaspár?
Teljesen más lenne a helyzet, ha 26 évesen jöttök össze, és úgy húzza az agyad 8 éven át, de nektek még a tojáshéj is a feneketeken volt, amikor egymásra találtatok. Igen, elég sértő volt, amit mondtál neki. Annyira kellene már a gyűrűről a kép instára, hogy így akarod kiharcolni? Látod, csak a visszájára sült el a dolog.
Egyébként, ha valójában nem szeretne téged elvenni és csak húzza az agyad a házasság ígéretével, ezzel egy rohadt jó ürügyet adtál neki, amire bármikor tud hivatkozni, hogy miért nem jegyez még el. Ügyes voltál.
9-es vagyok, amúgy én megértelek kérdező, mi is hasonlóan vagyunk együtt, 17 évesen jöttünk össze, most leszünk 7 éve együtt, ebből 2 éve együtt élünk. Lehet lepontozni én egyáltalán nem érzem tini szerelemnek a miénket, nem hiszem, hogy normálisabb, vagy felnőttesebb dolog lenne ha már a 20adik kapcsolaton lennénk túl.
Viszont én is úgy gondolom, hogy ez csak kifogás a részéről amit írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!