Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt meg tudnátok bocsájtani? Kegyetlenül átverve érzem magam.
"komolyodott, nem szeretné még", "ő mondta, hogy legyen vége, de ő nem gondolta komolyan"
Ez az ember egy döntésképtelen, gyerekes pasi lehet.
Ha megkomolyodott, akkor jegyezne el.
Ne tervezz vele komolyan, ha ilyen nagy lépéseknél ezt műveli. Főleg, hogy az első megoldása a szakítás, aztán ja mégse.. Találsz jobbat:)
Gyerek még.
Nem érett meg a házasságra, de úgy néz ki még a párkapcsolatra sem...
Hány évesek vagytok?
Én meg tudnám érteni, ha egy fiatal srác első fellángoláskor ilyet mond, aztán átérzi a dolog súlyát, és betojik kicsit, hisz még a sulit is szeretné befejezni, nem érzi magát felelősségteljes felnőttnek, és nincs még készen az apaságra stb. de az ilyen nem menekül a kapcsolatból, nem akar másik nőt kipróbálni...
De egy 3 éves kapcsolatnál inkább az a valószínűbb, hogy arra jött rá, hogy még élni szeretne kicsit, más nőket is megfektetni, mielőtt örök rabságba vonul. Akik így nézik a házasságot, azokból pedig sose lesz hűséges férj.
De bocsássak meg neki vissza szerzi a bizalmamat, adjak esélyt, nem tud nélkülem élni.....
Kérdeztem mért kamuzott ekkorát? Mert azt hitte, hogy elvesztt.. Pedig akkoriban egy nagyobb vita se veszekedés se volt... meg mostanában se. Oké nézeteltérések voltak, de nem veszekedések, meg nem nagy valamik.
Nem tud nélküled élni.
Ha később megkomolyodik akkor erre is azt fogja mondani hogy nem gondolta komolyan ...... ?
Ha megkéri a kezed az csak azt jelenti hogy komolyak a szándékai veled kapcsolatban. Ezek szerint nem komolyak.
Az az érzésem te már eldöntötted hogy ujrakezded vele. Elvesztegetett idő.
A gyűrű dolgot még be lehet nyelni,mert az csak egy gyűrű. Nem muszáj egy éven belül,lehet később is. Nade a szakítok,aztán mégsem...kimondani,hogy vége,fajsúlyos dolognak kellene,hogy legyen. Ez az igazi szórakozás...most mérges vagyok rád meg magamra,ezért nem kellesz..aztán ha már nem vagyok mérges,megint kellesz...
Hosszú távon sok kellemetlenségtől kíméled meg magadat,ha nem hagyod szórakozni. Nem azt mondom,hogy szakíts meg minden kapcsolatot,mert az írásodból 100% hogy visszafogadod. De akkor ne azonnal legalább és beszélgess el vele arról,hogy mielőtt döntéseket hoz,gondolkozzon egy kicsit,mert a következő ilyennél már nem lesz visszaút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!