Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ezt meg tudnátok bocsájtani? Kegyetlenül átverve érzem magam.
Nagy szavak most a fazon részéről, de üresek, mert nincs mögöttük cselekedet. Átvert és becsapott. Nem akar felvállalni téged, de használni jó vagy neki. Ennyi a történet. Nyugodj meg, nem te vagy az első, de nem is az utolsó akivel ilyen történik.
Azt hitte, hogy ha benyögi, hogy vége, akkor te pitizni fogsz neki, és mikor koppant, akkor az ujabb szerepét vette elő. Ne dőlj be neki, nem fog változni. szerepeket vesz elő, amit a helyzetnek megfelelően próbál használni, ahogy az érdeke kívánja.
Ez az ember nem szeret Téged.
Milyen elavult videki butasag a hazassag. Pesten nem akarunk magunknak ilyen problemakat.
En ladaszam veszem magamnak a gyuruket ,ruhakat a sajat penzembol. Soha nem akarok ilyen ertelmetlen papirokat meg ceremoniakat.
N/35
Ilyesmi volt az exem, szakításokkal együtt 10 éves kapcsolat volt. A szakítások sorozata (amiket mindig ő kezdeményezett, mert nem tudta, mit akar... ) 6 év után ért véget, mikor terhes lettem tőle. 4 évvel később, mikor a gyerek 3 éves volt, én döntöttem úgy, hogy kiszállok ebből. Persze volt oka, nem is 1. De ő még az öngyilkossággal is előállt, mert nem tud élni nélkülem, nélkülünk...
Bár voltak utána kapcsolataim, 2 és fél évig még így is ment a se veled, se nélküled, ami még $zarabb volt (bár hibás vagyok, hogy engedtem neki sokszor). Ott lezárult a kettőnk dolga végleg. És őszintén, nem bánom...
Szállj ki, lépj ki ebből, ő nem utoljára bizonytalanodott el, te meg sokszor fel leszel még kavarva, ha vele maradsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!