Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összeköltözés, eljegyzés, majd szakítás, most pedig kibékülés?
Kizárt.
Anyuci kisfiával, aki bxik kiállni kettőnkért? Minek? Idő kérdése és úgyis újra összekaptok, meg szakítotok.
Felesleges felmelegíteni, ez nem káposzta. :)
Köszönöm szépen a kommenteket! Mindenkinek ment a zöld kéz :)
Még egy kis kiegészítés, amit a kérdéshez nem írtam, mert akkor nagyon hosszú lett volna. Áprilisba költöztem el. Párom júniusba kórházba került, mert többször elájult és 20-as volt a vércukra. Anyja főzött rá és tömte korábban is süteményekkel, ennek köszönhetően 120 kg volt. Amit én többször szóvá is tettem, hogy szerintem ennek rossz vége lesz. Akkor persze nem hallgatott rám, de sajnos igazam lett.
Ma találkoztam vele személyesen, elmondtam hogy én se az anyját, se a nővérét nem vagyok képes elviselni. Visszaköltözni pedig nem fogok hozzá.
Elmondása szerint az apja nagyon sajnálta, hogy szétmentünk. Az anyja természetesen nem. Párom az utóbbi időbe sokat gondolkodott, átértékelt dolgokat és nagyon rossz volt neki nélkülem.
Egyelőre itt tartunk, elbeszélgettünk, de mondtam is neki, hogy nem bízok meg benne. Megértem, hogy szereti az anyját és a nővérét, evvel nincs baj. De ha valakinek van egy párja, akit állítólag szintén szeret, akkor ki kellene mellette állnia és nem kellene megengedni azt, hogy csesztessék. Innentől kezdve tőle függ, hogy kiáll-e értünk, vagy marad anyuci szoknyája mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!