Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év együtt járás után hol állt a kapcsolatotok?
Mi a normális ennyi év együttlét után? Ez még rövidnek számít vagy már lehet tervezni jövőt?
A párom dolgozik,van háza amit örökölt,én még tanuló vagyok. Hétvégente találkozunk. Összeköltzésről,házasságról (akár a jövőben) szó sem esett.
Nekünk pont abban az évben volt az esküvőnk.
(Az exemmel meg pont négy év után szakítottunk.)
Mi már 30 év felettiek voltunk, amikor találkoztunk, fél év múlva költöztünk össze.
Azért 4 év után erről már beszélni kellene, ha komolyan gondoljátok.
Akkor született a fiunk. Kicsit előtte, pár hónappal. Akkor már együtt éltünk egy ideje. Nem vagyunk házasok (még). Most majdnem 6 éve vagyunk együtt.
22N (23F a párom)
Akkor kérte meg a kezemet. Fél év múlva házasodtunk össze, 1,5 év múlva született meg a kislányunk.
Én már tervezgettem a szakítást, ha nem kért volna feleségül. De én akkor már 33 éves voltam! Nem volt időm tö...kölni. Nyilván nem ugyanaz, ha 21-22 éves vagy és még tanulsz.
Minden eset más.
Szia
Mi már össze voltunk házasodva 4 év együttlét után.Azóta 6 év telt el,lett saját házunk,a harmadik babánkat várjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!