Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 év együtt járás után hol állt a kapcsolatotok?
Mi a normális ennyi év együttlét után? Ez még rövidnek számít vagy már lehet tervezni jövőt?
A párom dolgozik,van háza amit örökölt,én még tanuló vagyok. Hétvégente találkozunk. Összeköltzésről,házasságról (akár a jövőben) szó sem esett.
13 vagyok.
Azt kérdezted négy év együtt járás után hol tart a kapcsolatotok.
Nekünk házasságnál.
Ha 4 év alatt ez szóba se került, ott ette meg a fene az egész kapcsolatot. Ha csak nem 15 éves voltál, amikor összejöttél vele.
Ha 20 év felettiek voltatok mindketten és úgy jöttetek össze, a faxid csak egy ingyen 3,14nát lát benned.
Tehat akkor most vagytok 23 es 24 evesek. Mi most vagyunk egyutt a baratommal 7,5 eve es mindketten 24 evesek vagyunk. Meg gimiben jottunk ossze. Aztan kb 2 evnel kulon varosba mentunk egyetemre, 3,5 evet toltottunk tavkapcsolatban, husegben. Az nagyon sokat kemenyitett rajtunk. Nagyjabol 6 evnel koltoztunk ossze, mire mindketten vegeztunk. Nalunk mar volt tema a gyermekvallalas es a hazassag is. Meg egyelore eretlennek erezzuk magunkat az effele elkotelezodeshez, a hazassaggal meg nem is lenne bajunk, mert tulajdonkepp semmi nem valtozna a papirral, csak 1-2 jogi dolog, viszont az eskuvoktol viszketunk mindketten. Meg amugy a lanykeresektol is. Lehet, hogy nalunk ilyen soha nem is lesz, de majd hozza az elet.
Jelenleg nagy szeretetben es teljes harmoniaban eljuk az eletunket. Lehet, hogy 1-2 embernek ez a “semmi” kategoria, mert semerre sem halad a kapcsolatunk ugymond, de vegulis meg tenyleg nagyon fiatalok vagyunk.
Kerdezo! Szerintem teljesen normalis, ha ebben a korban meg nem akar semmi extrem dolgot csinalni. Eretlen meg hozza. Viszont az osszekoltozest beszeljetek at, hogyha Te vegzel szeretnel osszekoltozni(azert az nem egy olyan nagy dolog). Az egyutteles pedig hogyha jol alakul, akkor majd jon a tobbi hacacare ugyis idovel!:)
Az elozo vagyok. Szerintem lehet, hogy szamara annyira egyertelmu, hogyTe is ott vagy, hogy emlitesre sem meltatja. :)
Viszont ezt jo lenne Vele megbeszelned! Szerintem uljetek le, es dumaljatok egy jot! Lehet, hogy sok kellemes meglepetes erne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!