Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mennyi idő együtt járás után mondtátok ki először a pároddal, hogy szeretitek egymást?
5nap után és fiù mondta ki először.
23éves lány vagyok.
Húúúú. Nálunk elég hosszú idő eltelt, mire kimondtuk, hogy egyáltalán járunk. Konkrétan előbb volt szex, mint, hogy tényleg jártunk volna. Persze akkor már rég jártunk, csak na mindegy.
Nálunk is hasonló a helyzet, mint ahogy az 5-ös válaszoló írta. Vagyis több mint 2 hónapja ismerkedtünk, amikor lefeküdtünk egymással, majd rá egy-két héttel jöttünk össze ténylegesen, de csak erre egy hónappal később mondtuk ki hogy na akkor együtt vagyunk. No mindegy, picit bonyolult így elmondani:) A lényeg hogy az ismerkedésünktől számítva 5 hónapra, a kapcsolatunktól kezdetétől számítva pedig 3 hónapra mondtuk ki:) A párom mondta ki először, szinte már kitört belőle, majd pedig belőlem is:)
18/L
Nálunk is előbb volt szex, meg minden egyéb, egy hónap után mondtuk ki, hogy együtt vagyunk, és rá egy hónapra én mondtam először, hogy szeretem.
25/n (ő meg 29/f)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!