Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakozni járás- együtt vagy külön? Ki hogy oldja meg?
Friss kapcsolat, nekem alig vannak olyan haverjaim akikkel kimondottan bulizni járnék(inkább kávé, tea, mozi stb)
Ő viszont mostanában folyton odavan...nem igazán ismer még a társasága, viszont picit rosszul esik jogy este 9 még telozunk, aztán másnap du mondja hogy utána még bementek a városba végigjártak vagy 4-5 szórakozóhelyet és engen ilyenkor nem szokott felhivni h esetleg mennék e...tudja h mennék.
Hány évesek vagytok?
25 alatt vagy fölött?
Nekem fontos, hogy a párommal is járjunk társaságba, és ne csak moziba/színházba, ahol idegenek ülnek körülöttünk, hanem kifejezetten elmenni és beülni másokkal meginni valamit valahol és beszélgetni/társasozni, stb.
Szóval ha én lennék a te helyedben, ezt megbeszélném így vele, hogy "Nézd XY, nekem fontos az együtt töltött közösségi élet is, szeretném ha szólnál amikor mész és megkérdeznéd, hogy van-e kedvem menni. Előre mondom, NEM szeretnék ott lenni az összes barátos programodon, de néha/heti 1x (vagy ahányszor akarsz menni) szeretnék én is menni."
Ha a másik erre nem képes, akkor meg mondja azt hogy nem akar soha/évente 3x vinni magával és a haverok maradjank meg kizárólagosan privátnak, de akkor meg olyat kell keresni, aki ezt megérti és ennek megfelelően viselkedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!