Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A járás kezdetétől számítva mikor alud (hat) tatok együtt a párotokkal?
Első alkalommal is együtt aludtunk, mikor eljutottunk a szexig. Nekem sértő lenne, hogy szex után lehet hazaballagni...
Pár ilyen után elfogyott volna a türelem, és lehet kúrogatni anyukát. Ilyen anyjamajma kisfiú meg kell a francnak.
Első szex után együtt aludtunk és azóta is mindig, ha szex volt.
16 évesen még belefért volna egy ilyen fiú, felnőtt fejjel már a szexig sem jutottam volna el vele. Anyuci pici fia nem kell.
Tehát ha jól értem, a pasid nem akar veled aludni, hogy megfeleljen anyucinak. Ez lesz röhej, én fél évet se bírtam volna ki. Hogy szexeltek így?!
Mi 16 évesen 2 hónap randizás után aludtunk együtt először, utána pedig minden hétvégén. :D
21N
Mégis hány évesek vagytok?
Néhány hét után, amikor először szexre került sor.
Mi csak az eljegyzes utan aludtunk egyutt.
A csaladunkban ezt szigoruan neztek
Illedelmesen betartottuk a szulok kereset.
Nem haltunk bele
Második randin olyan helyre mentünk ahol eltöltöttünk pár napot, utána pedig szinte kimondatlanul hozzá is költöztem.
30 éves voltam akkor.
Régóta ismertem, 4 napja voltunk együtt amikor először együtt aludtunk és rá 2 napra volt az első szex.
19 éves voltam, a barátom 23
Ugye látjátok, hogy szó sem volt a kérdésben a nemekről? :)
Egyébként a kérdésre válasz: 1-2 hét után.
Nyolcas, a kérdező azt írta: "a Párommal"
Ilyen fasságra csak egy nő képes.
Félreértetitek, a srác én vagyok, és a Barátnőm nem akar velem aludni. Én már lassan 30 vagyok, Ő meg hamarosan 20.
Direkt használtam ezeket a szavakat a kérdésben, hogy általánosabb legyen a hangvétel, hogy elkerülhessem a skatulyázásokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!