Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A párom pár nap múlva elutazik és kb egy hétig nem látjuk majd egymást. Megbeszéltük, hogy még a héten találkozunk egyszer. Abban maradtunk, hogy vagy kedden vagy szerdán. Végül mikor kérdeztem, hogy akkor mikor találkozzunk mondtam neki, hogy nekem a kedd nem lesz jó, mert valószínűleg sokáig kell dolgoznom, ezért inkább a szerda lenne a jó. Erre elmondta, hogy ő már a szerdát lebeszélte a barátaival akiket régen látott. Én ezen kibuktam, mondtam neki, hogy szerettem volna ha előtte egyeztetünk, hogy mi mikor találkozzunk, ha már utána egy hétig nem látjuk egymást. Végül ezen borzasztóan összevesztünk. Én azt fájlaltam, hogy nem szólt, ő meg azon, hogy megérthetném mert régen látta őket, és hogy miért kapom így fel a dolgot. Közöltem vele, ha én elutaznék egy hétre, nem a barátaimmal egyeztetnék először, hanem vele, és majd utána jöhetnek a barátok. Végül sikerült megbeszélnünk a dolgot, ő megígérte, hogy ha legközelebb ilyen lesz, először engem kérdez, és utána egyeztet a barátaival. Én pedig megígértem, hogy legközelebb nyugodtabban kezelem a helyzetet.

De kicsit bizonytalan vagyok, hol szemét alaknak érzem magam a kiborulásom miatt, hol pedig jogosnak érzem, hogy rosszul érintett ez tőle.

Ha nem utazna el, semmi bajom nem lenne, máskor is volt, hogy egyik nap ráértem de ő haverozott, és akkor nem volt gondom belőle. De így, hogy ő elutazik, azt hittem, hogy az utazás előtti nap legalább velem szeretne lenni. Végül úgy áll a dolog, hogy találkozik a barátaival, de én is ott leszek... Ettől talán még inkább mocsokabbul érzem magam. Máskor is találkoztunk már így együtt velük, de nem ilyen szituációban.

Nem tudom. Ti mit gondoltok?

2019. febr. 11. 19:59
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
35%

Jaj 8-as. Szálj már le erről a dologról. Mért kell mindig azt, hinni, hogy nem fontos a másik??

Bocs a 8 as jol látja...

Itt te akadtál ki, a kérdés is emiatt jött létre ne háritsd másokra h fos a kapcsolatod ahol a szerető pasid inkább a haverjaival tölti az utolso estéjét is és nem veled.. Lelehet engem is le pontozni de sajnos van már tapasztalatom..

40N

2019. febr. 11. 20:50
 12/27 A kérdező kommentje:

Nem pontoztam le senkit sem.

Minden véleményt meghallgatok. És nem hárítom másra a szar kapcsolatot. Azt viszont elmagyarázhatnád miért kell ilyen arrogánsnak lenni.

2019. febr. 11. 21:01
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Bele ne halj már basszus, hogy nem látod 1 hétig... Ezen ennyire kiakadni egyáltalán nem jogos. Te ugyan úgy nem érsz rá akkor neki miért kellene eldobni minden más programot? Ez kb olyan mintha ő akadt volna ki azon, hogy minek dolgozol estig amikor vele is lehetnél. Nem kell, hogy mindig minden helyzetben a párom legyen az első. 2 hetet bőven ki lehet bírni egymás nélkül. Teljesen fölösleges hiszti volt amit csináltál.
2019. febr. 11. 21:25
 14/27 A kérdező kommentje:
Azért a munka és a barátok két különböző dolog szerintem :) A munkát nem tudom visszamondani mert az a munkám. Abból élek konkrétan. Az én barátaim fordított helyzetben megértenék, ha a párommal lennék.
2019. febr. 11. 21:27
 15/27 anonim ***** válasza:
83%
Gyerekes az egész !
2019. febr. 11. 21:30
 16/27 anonim ***** válasza:
46%

Szerintem nem vagy szenya, ne érezd emiatt rosszul magad. Arra figyelj oda, hogy ne az legyen, hogy elsőre kiakadás van.

32/f

2019. febr. 11. 21:53
 17/27 anonim ***** válasza:
21%

Az én barátaim fordított helyzetben megértenék, ha a párommal lennék.

A párod viszont a haverjait választotta eleve.

2019. febr. 11. 21:57
 18/27 Rockarc ***** válasza:
100%

Nem volt szep, amit a baratod muvelt, de azert napirendre terhetnel felette. Ha ossze is vesztetek, de szuletett egy megoldas es a jovore vonatkozoan is el van simitva a konfliktus. Engedd el most ezt a temat, jobban jartok mindketten.

Lesz meg ennel nagyobb problematok is az eletben. Mondd meg neki, hogy oke, most ez igy alakult, jossz nekem eggyel. Talalj ki valami jo kis programot, elvezzetek, aztan vezessetek le a feszultseget. Nem er meg ennyit az a fel delutan, elottetek meg az elet.

42F

2019. febr. 11. 22:33
 19/27 Mickbro ***** válasza:
37%
Jezus...igy raporogni erre a temara. Kedves Kerdezo, nagyon feltekeny vagy a hobbira, a haverokra. Hagyd elni a baratod! Nem vagy te bortonor...vagy igen?
2019. febr. 12. 02:35
 20/27 anonim ***** válasza:
Mi alapból mindig úgy tudunk találkozni a párommal hogy egy hét kihagyás van közte. Ki lehet bírni, nem a világ vége. És még ilyenkor is van hogy valamelyikonk elmegy valahova a barátaival. Nagyon tultolod a dolgot.
2019. febr. 12. 05:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!