Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom a kolléganőjével...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom a kolléganőjével bobozott. Jogosan akadtam ki?

Figyelt kérdés

A párom 4 hónapja új munkahelyen van, 6 lánnyal és 3 sráccal.

Az egyik lány már aznap bejelölte a páromat meg végiglájkolgatta a párom képeit. A csajnak van pasija.

A lényeg, hogy sokszor dobja haza a párom, mert ahogy jön hozzám, a csaj útba esik(ebben semmi baj nincs, ha a srácokkal van együtt, akkor a párom őket is haza dobja, szóval ez rendben van).

Múlt vasárnap elmentem egyet kirándulni, és bobozni(a munkatársakkal). A csaj megkérte szépen a páromat, hogy bobozzanak egyet, mire a párom bele ment, és a csaj ugye "bele ült" az ölébe, és boboztak többet is annyira élvezték együtt, még fénykép is készült róluk.

Miután vasárnap párom haza jött, én addigra láttam facebookon a csaj oldalán a képet, mert feltette.

A barátom mondta, hogy tök jó volt, miegymás, és hogy milyen jót boboztak. Én kiakadtam ezen, meg a képen, mire a párom közölte, hogy én mekkora egy hisztis ----vagyok.

AZóta "kibékültünk", de nekem ez túl nagy falat volt. Jogosan akadtam ki? Vagy tényleg túlreagálom?

2018. ápr. 5. 16:07
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
Bocsánat, ők mentek el, nem én.
2018. ápr. 5. 16:08
 2/26 anonim ***** válasza:
21%
Ha féltékenykedsz, nem kell neked párkapcsolat.
2018. ápr. 5. 16:13
 3/26 anonim ***** válasza:
59%

Naná, hogy jogosan akadtál ki! Gyanús.....

Ha én feleségem "bobozna" egy munkatársával aki érezhetően "nagyon kedveli" én is kissé kiakadnék....egy dolog a haverkodás azon túl már minden tabu! Érintés például!

Az ilyeneknek sosincs jó vége! Légy résen!

Ha meg szerinte ez hisztis dolog...pattanj te is egy pasi ölébe, lájkold facen, áradozzál meg programozzál ha kiakad ne legyen már féltékeny barom :-)

2018. ápr. 5. 16:13
 4/26 anonim ***** válasza:
15%
minden bobpályán készül fénykép központilag. Az lett volna a durva, ha nem.:) Ha az ölébe ült lehet elment:) Amúgy tényleg nem való neked kapcsolat.
2018. ápr. 5. 16:20
 5/26 anonim ***** válasza:
34%

Szerinted, ha tényleg csináltak volna egymással valamit, akkor töltöttek volna fel kèpeket facebookra.

Kevesebbet kellene nyomoznod a párod után. Te is boldogabb lennél és a kapcsolatod is stabilabb lenne.

2018. ápr. 5. 16:21
 6/26 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem te is túl sok dolog más ölébe ülni. Én ezt már nem nézném jó szemmel. Bár az én párom nem is csinál ilyet más lányokkal...

Szerintem is fogd magad,csücsülj bele egy srác ölébe és rakd fel facebbok-ra.

2018. ápr. 5. 16:22
 7/26 anonim ***** válasza:
34%
Igaza van, tényleg hisztis p** vagy. Ez messze nem ugyanaz, mint ha bulin/más helyzetben ült volna az ölébe, azon még érthető lett volna kiakadnod, de így.. Ha nem bízol benne, akkor maradj csak szépen egyedül.
2018. ápr. 5. 16:41
 8/26 anonim ***** válasza:
100%

Magamból indulok most ki.

Az egy tény, hogy a bobban általában 2 ember foglal helyet, nemektől függetlenül kénytelen egyik ember a másik "ölébe" ülni. Ez eddig teljesen oké, számomra ez nem kiakasztó, hiszen ez egy szórakozás közösen a munkatársakkal. Ha ennyi történik, nekem az teljesen oké, nem hisztizek vagy nem teszem szóvá.

DE!

Az már megint egy másik kérdés, hogy ennek az "ölébe ült" dolognak van-e előzménye, és ebben az esetben van, mégpedig az, hogy lájkolja a pasi összes képet (bár ez önmagában megint nem probléma, légy büszke a barátodra, hogy jól néz ki és ezen ne akadj ki), de ugyebár ott van még a hazafurikázás...

A három együtt, mint tény, már nekem is sok lenne. Önmagában egyikkel sincs probléma, de együtt ez az egész valóban kicsit kiakasztó, bántó lehet.

Mert csak a vak nem látja, vagy veszi le, hogy valamilyen vonzódás van részükről, de minimum a csaj irányából (és ez a valószínűbb).

Szerintem őszintén ülj le és beszéld meg a pároddal ezeket, mondd el neki, hogy külső szemmel - a te szemeddel - milyen ezt látni, értesd meg vele, hogy neked ez furcsa és bántó, és nem azért hisztizel, mert így van kedved, hanem egyszerűen azért, mert neked ez így nem teljesen oké.

Hidd el, ha a párod vevő erre és őszintén megbeszéled vele ezeket, akkor talán ő is meg tudja értetni veled, hogy ez nem több annál, mint aminek látszik.

Ez az a szitu, amit beszélgetéssel, egymás meghallgatásával simán meg lehet oldani együtt anélkül, hogy bárki hisztizzen, vagy a kapcsolat rovására menjen.

2018. ápr. 5. 17:10
 9/26 anonim ***** válasza:
50%
Én megértelek, és sem tolerálnám a bobozást, de párom nem is csinál ilyesmit. De azt az eszementet se értem, aki kitalálta a bobozós csapatépítőt, ez nem társkereső esemény. Rengeteg férfival dolgozok együtt, jóban vagyunk, sokat járunk el közösen ide-oda, de soha eszünkbe nem jutna ilyesmi csapatépítőt szervezni. Legtöbbünknek van férje, felesége, senki sem akar a másik kollega ölébe ülni... És nem mellesleg gyanús, hogy ennyire kiakadt 26/N
2018. ápr. 5. 17:16
 10/26 anonim ***** válasza:
35%
Igen.
2018. ápr. 5. 17:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!