Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg ezt egy nő sem?
Miért nem érti meg egy nő sem, hogy nekem ott vannak a húgaim is, akiket nevelnem kell?
Már 6 éve próbálkozom, nem kevés nővel ismerkedtem ez idő alatt és egy sem értette ezt meg. Már kezdek belefáradni.
Mindig mondják, hogy passzoljam már le őket pár órára valakinek, de hogy ha egyszer senkim nincs? Ráadásul kisebb korukban is mindig ezt mondták. Persze, pont magára fogok hagyni egy 5 meg egy 7 évest, mi? Mostmár ők kiskamaszok, szóval egyszerűbb lenne, de senkim nincs. Szüleink meghaltak, nagyszüleinket nem is ismerem, barátaim bizonyos okokból elhagytak, nincs kire bízni őket arra a pár órára. Az a pár óra egyébként is pont az az idő, amennyit egy nap tudok velük foglalkozni.
Szóval nem, nem vagyok egész nap szabad. Majd ha nagyobbak lesznek és önállóbbak, akkor lesz időm, de még javarészt rám vannak szorulva.
Látszik, hogy nem érted, miről szól egy párkapcsolat. =(
Egy normál párkapcsolatban a felek nem akarnak egész nap a chat-en lógni, hanem délután találkozni, programokat csinálni, kimozdulni, élményeket szerezni. Persze kellenek az otthonülős esték is, de a legtöbb ember szeretne azért néha kimozdulni, elmenni egy moziba/koncertre/kiállításra, enni valahol, kirándulni. Neked ezek nem férnek bele, mert te nonsop otthon akarsz ülni a húgaid miatt. Oké, kirándulni lehet velük is, DE nem a kapcsolat elején. Amíg a kapcsolat nem jut el arra a szintre, hogy "komolynak" lehessen nevezni, addig felesleges is a húgaidat minden nővel összeismertetni egyébként, és szerintem nekik sem tenne jót, ha minden 2. hónapban más nőt hurcolnál haza, csak azt tanulnák meg tőled, hogy a nők eldobhatóak, mindig van más.
Egyébként a kis 8 órás munkádat és a tömegközlekedést, ügyintézést háztartásvezetést úgy mondod, mintha olyan hű de különleges dolgok lennének. Mit gondolsz, a másik ember nem dolgozik? Nem kell neki is eljutni a munkába, hazajutni a munkából? Neki nem kell bevásárolni, főzni, rendbentartania a lakhelyét? Ezek alapdolgok, ezeket nem hozhatod fel kifogásnak, hogy jajj ezek miatt nincs időd a másikra. Az egyetlen plusz, amit csinálsz az az, hogy otthon ülsz a húgaid miatt, amit egyébként nem értek. A kisebbik kb 10, a nagyobbik pedig 12 már, nem? (mármint azt írtad, hogy 6 éve próbálkozol párt találni a húgaid mellett, és hogy kisebb korukban is le akarták őket passzoltatni őket veled, írtad hogy kiskamaszok, ergo kb ennyi idősek lehetnek). Minket ennyi idősen simán magunkra hagytak a szüleink pár órára, volt már annyi eszünk, hogy ne gyújtsuk fel a lakást, meg tudjuk melegíteni a vacsit, meg tudjunk fürdeni egyedül is, el tudjuk foglalni magunkat.
És nem érted meg, hogy nem a húgaiddal van baj, és nem is azzal, hogy "csak" napi 4-5 órát tudnál a potenciális párodra szánni, hanem az a baj, hogy nem vagy hajlandó kimozdulni az illetővel, nem vagy hajlandó kettesben lenni vele - mert az, hogy ti a nappaliban vagytok kettesben, de a 2 kistesó a szobájukban van, nem valódi kettesben töltött idő.
Kérdező, több dologra, leginkább a #19-ben írtakra reagálnék.
5 és 7 évesek nem kamaszok, még csak nem is kiskamaszok. Habár ez csak egy elnevezés, ezen kár vitázni.
Kérdezted, (egyedülálló) gyerekes férfinek hogyan van barátnője (vagy gyerekes nőnek barátja). Nos, úgy, hogy van valaki, akire rábízza addig a gyereket. Az egyéni pech, hogy a nagyszüleid már nem élnek. Az viszont rajtad is múlik, hogy nincs egy barátod, ismerősöd, akire időnként rá tudnád bízni őket.
És igen, ha valakinek senkije sincs, aki segíthetne, akkor általában nincs párkapcsolata, amíg nem lesznek nagyobbacskák a gyerekek.
Vagy próbálj kiépíteni baráti kapcsolatokat (akár hasonló helyzetben levő egyedülálló szülőkkel), vagy fogadd el, hogy pár évet még várnod kell a párkereséssel. Szerintem 5 év múlva már simán el tudsz menni otthonról 2-3 órára úgy, hogy a gyerekek otthon vannak. Talán már előbb is.
Nem tudom, hány éves vagy, de ha a kisebbik húgod 5 éves, akkor gondolom max. 25 vagy. Nyilván nem jó, hogy ennyi idősen még várnod kell, tényleg speciális helyzet a tiéd, de férfiként 30 évesen is nyitva lesznek a lehetőségek.
#23 Írtam, kisebb korukban is, tehát 5 és 7 éves korukban is mindig ezt mondogatták. Mostmár nagyobbak, 11 és 13 évesek. A nagyobbikat már csakcsak, de a kisebbet még nem igazán tudom/tudnám egyedül otthon hagyni 2-3 órákra. Túlságosan is próbál önálló lenni.
De amint írtam, nekem 10 év múlva sem lesz párom, mivel nincs időm. És, de, 22-es, pont az alap dolgok miatt nincs időm. Pont úgy jövök ki időre, hogy ne legyen.
Akkor nem tudod beosztani az idődet.
Szerezz be A/3as lapokat, tedd fel egy paparafa táblára, írd rá a teendőket, amik megvannak, azokat pipáld.
Most van időd vagy nincs időd? Egyik pillanatban azt írod, hogy 4-5 órát is rá tudnál szánni a másikra, a másik pillanatban azt írod, hogy nem. Most akkor mi van?
Egyébként a legtöbb pár NEM TUD napi 4-5 órát sem együtt tölteni, szóval ez baromi sok idő lehetne egy párkapcsolathoz, DE MÉG MINDIG az a baj, hogy te csak otthon akarsz a 4 fal között ülni, és nem vagy hajlandó megoldást találni a problémára.
Ilyen mentalitással neked nem való barátnő, mert kb csak arra kell, hogy ne unatkozz otthon meg legyen kivel dugni. :/
Heh... Nem arról van szó, hogy nem akarok sehova sem elmenni, hanem arról, hogy nem TUDOK. Érted? Nincs kire bíznom őket arra a pár órára, egyik napról a másikra meg nem fogok tudni olyan barátokat találni, akikben megbízom és nyugodtan rájuk bízhatom a húgaimat. Ez nem megy olyan egyszerűen, mint hiszed. Van egy pár ismerősöm, nem erről van szó, csak nem bízom úgy bennük. Ennyi.
Időm meg van, csak nem annyi, hogy fent tudjak tartani egy kapcsolatot. Ilyen egyszerű. 4-5 óra nem elég egy nőnek, de többet ha akarok, ha nem, nem tudok velük lenni. Még.
De végülis nyugodtan otthon hagyhatom őket, miért is ne? Majd csak történik valami velük... Én felelek értük és, hogy ha bármi történik velük, akkor engem fognak felelősségre vonni, netalántán börtönbe is kerülhetek, húgaimat elvehetik tőlem, stb.
Annyi ponton lehetne segíteni rajtad, de te láthatóan nem is akarod a megoldást.
-Van ám hétvége is a világon.
-Nem muszáj minden nap találkozni, hidd el a nők se érnek erre rá, mert nekik is vannak elfoglaltságaik.
-Nem csak a nők, de a húgaid sem igényelnek téged állandóan. Heti egy-két napot kibírnak úgy, hogy kevesebbet foglalkozol velük. Nagyon mindent vagy semmit alapon gondolkodsz, de ez fölösleges.
-A 11 éves nem lenne egyedül, mert ott van vele a 13 éves. Simán magukra hagyhatod őket, nem kisgyerekek már. A legnagyobb nemsokára vagy már most menstruál, nagylány, meg tud birkózni pár órára a húga a felügyeletével.
-Sajnos többet áldozol fel a családodért, mint amit kell. Nem tudom mi gátol meg abban, hogy egy kicsit lazábban vedd a dolgokat, gondolom nagyon félted a testvéreidet. Egy kicsit lazíts, meglátod nem fognak ettől károsodni a testvéreid! A szobába elvonulós és suli után tekergős korszak pedig vészesen közeleg. Nem kell hat évet várnod arra, hogy még jobban magukra tudd őket hagyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!