Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg ezt egy nő sem?
Miért nem érti meg egy nő sem, hogy nekem ott vannak a húgaim is, akiket nevelnem kell?
Már 6 éve próbálkozom, nem kevés nővel ismerkedtem ez idő alatt és egy sem értette ezt meg. Már kezdek belefáradni.
Mindig mondják, hogy passzoljam már le őket pár órára valakinek, de hogy ha egyszer senkim nincs? Ráadásul kisebb korukban is mindig ezt mondták. Persze, pont magára fogok hagyni egy 5 meg egy 7 évest, mi? Mostmár ők kiskamaszok, szóval egyszerűbb lenne, de senkim nincs. Szüleink meghaltak, nagyszüleinket nem is ismerem, barátaim bizonyos okokból elhagytak, nincs kire bízni őket arra a pár órára. Az a pár óra egyébként is pont az az idő, amennyit egy nap tudok velük foglalkozni.
Szóval nem, nem vagyok egész nap szabad. Majd ha nagyobbak lesznek és önállóbbak, akkor lesz időm, de még javarészt rám vannak szorulva.
Manapsag bebiszittert szoktak hivni penzert,azt mennek programra az emberek. Ezert nem ertik meg.
Te tudod,ki fontos. Csakaz szamit.
Mennyi az az idő, amit egy nőre kéne fektetnem? 4-5 óra nem elég? Nem is, több.
Azért abban a pár órában nem csak a húgaimmal foglalkozom. Nem gyerekek már, kamaszok, inkább a szobájukban vannak, de nekem otthon kell ugye lennem azért figyelni rájuk. Viszont addig még tudnánk chatelni, vagy akár át is jöhetne hozzánk. De nem, ő kettesben akar lenni velem mindenáron. Bocsánat, az összes.
De tökmindegy, ha a húgaim nem lennének sem tudnék egy nővel 10 órákat foglalkozni.
Ez igaz, viszont akkor hogy van egy csomó gyerekes férfinak barátnője? Gondolom ők sem tudnak napi 24 órában együtt lenni a párjaikkal. Nekik is ott vannak a gyerekeik és mégis.
Nem értem. 4-5 óra együtt töltött idő valóban kevés idő, de ha húgaim nem lennének sem lenne sokkal több időm, akármennyire is szeretném. 7 év múlva sem. Sokat vagyok távol. 8 óra munka + az út és még egy csomó mindent nem számoltam bele. Aludnom is kell valamennyit. Így is csak 4-5 órákat alszom, vagy még annyit sem.
Akkor ezek szerint sosem lesz párom, mert sosem fogok tudni vele a nap 24 órájában együtt lenni. Ez van.
Először is tiszteletre méltó, hogy így foglalkozol a tesóiddal, egy kalappal előtted!
Viszont ameddig legalább a legidősebb nem költözik el, addig semmiféleképpen se kezdj randizni, ha tényleg ennyire nem tudsz zsonglőrködni az időddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!