Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érti meg ezt egy nő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg ezt egy nő sem?

Figyelt kérdés

Miért nem érti meg egy nő sem, hogy nekem ott vannak a húgaim is, akiket nevelnem kell?

Már 6 éve próbálkozom, nem kevés nővel ismerkedtem ez idő alatt és egy sem értette ezt meg. Már kezdek belefáradni.

Mindig mondják, hogy passzoljam már le őket pár órára valakinek, de hogy ha egyszer senkim nincs? Ráadásul kisebb korukban is mindig ezt mondták. Persze, pont magára fogok hagyni egy 5 meg egy 7 évest, mi? Mostmár ők kiskamaszok, szóval egyszerűbb lenne, de senkim nincs. Szüleink meghaltak, nagyszüleinket nem is ismerem, barátaim bizonyos okokból elhagytak, nincs kire bízni őket arra a pár órára. Az a pár óra egyébként is pont az az idő, amennyit egy nap tudok velük foglalkozni.

Szóval nem, nem vagyok egész nap szabad. Majd ha nagyobbak lesznek és önállóbbak, akkor lesz időm, de még javarészt rám vannak szorulva.

2019. febr. 3. 22:40
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon nagy dolgot teszel és tisztelendő hogy neveled a húgaid, de ezek szerint nem fér bele az életedbe mellettük egy párkapcsolat. Az utolsó mondatod a kulcs, ha majd nagyobbak lesznek és önállóbbak - akkor próbálkozz kapcsolatot kialakítani, mert az is időigényes dolog. Le a kalappal előtted. 31/N
2019. febr. 4. 00:24
 12/37 A kérdező kommentje:
Igazatok lehet, de azért szerintem egy picit megértőbbek is lehetnének.
2019. febr. 4. 00:25
 13/37 anonim ***** válasza:
100%
Én tökéletesen megértem és tisztelem azt, amit teszel. De neked meg azt kell megértened, hogy jelen élethelyzetedben akkor neked nem való barátnő.
2019. febr. 4. 00:31
 14/37 anonim ***** válasza:

Manapsag bebiszittert szoktak hivni penzert,azt mennek programra az emberek. Ezert nem ertik meg.

Te tudod,ki fontos. Csakaz szamit.

2019. febr. 4. 00:38
 15/37 A kérdező kommentje:

Mennyi az az idő, amit egy nőre kéne fektetnem? 4-5 óra nem elég? Nem is, több.

Azért abban a pár órában nem csak a húgaimmal foglalkozom. Nem gyerekek már, kamaszok, inkább a szobájukban vannak, de nekem otthon kell ugye lennem azért figyelni rájuk. Viszont addig még tudnánk chatelni, vagy akár át is jöhetne hozzánk. De nem, ő kettesben akar lenni velem mindenáron. Bocsánat, az összes.

De tökmindegy, ha a húgaim nem lennének sem tudnék egy nővel 10 órákat foglalkozni.

2019. febr. 4. 00:48
 16/37 anonim ***** válasza:
100%
15.: Ne haragudj, de neked nem való barátnő. Ez nem egy számítógépes játék, hogy heti x órát rászánsz, hanem egy másik ember, akivel ha minden jól megy, a közös élet és az összeköltözés a jövő. Az utolsó kommentedből nekem úgy tűnik, hugicák ide, vagy oda, ha nem lennének, neked akkor sem lenne való barátnő, mivel teljesen tévesen állsz a dologhoz, a hugaidat pedig alibinek használod.
2019. febr. 4. 01:03
 17/37 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem jól fogalmaztam meg. A 4-5 óra az az együtt töltött idő, de természetesen szinte bármikor ráérek velük akár chatelni vagy telefonon beszélgetni. Még munkahelyen is, ha épp nincs munka. Nem szólnak meg érte. Akkor a vonaton oda és vissza fele is. Én ezeket az alkalmakat mindig kihasználom. Csak a délutánt valahogy nem értik meg, hogy nekem muszáj otthon lennem olyankor a húgaimmal. De természetesen otthon is ráérek, illetve ráérnék velük foglalkozni úgy ahogy, mert azért otthon is van feladatom, amiket meg kell csinálnom. Szóval 8-9 órát így is tudok simán rájuk szánni, csak abból 4-5 óra az, amit kettesben tudunk tölteni. De ez nekik nem jó, nem elég.
2019. febr. 4. 01:38
 18/37 anonim ***** válasza:
79%
17.: senki nem chatelni akar egy kapcsolatban. Továbbra is nyilvánvaló, hogy neked nem való barátnő, hiszen ki akar harmadik lenni a hugaid után? Ez ugyanolyan, mint amikor egy egyedülálló nő halálba imádja a gyerekét, aki kb átveszi a párkapcsolati szerepet, nem is csoda, hogy nem talál magának az ilyen nő férfit. Te ugyanezt csinálod. Értem, hogy gondoskodsz róluk, de akkor fogadd el, hogy még 6-7 évig nem lesz párkapcsolatod.
2019. febr. 4. 01:53
 19/37 A kérdező kommentje:

Ez igaz, viszont akkor hogy van egy csomó gyerekes férfinak barátnője? Gondolom ők sem tudnak napi 24 órában együtt lenni a párjaikkal. Nekik is ott vannak a gyerekeik és mégis.

Nem értem. 4-5 óra együtt töltött idő valóban kevés idő, de ha húgaim nem lennének sem lenne sokkal több időm, akármennyire is szeretném. 7 év múlva sem. Sokat vagyok távol. 8 óra munka + az út és még egy csomó mindent nem számoltam bele. Aludnom is kell valamennyit. Így is csak 4-5 órákat alszom, vagy még annyit sem.

Akkor ezek szerint sosem lesz párom, mert sosem fogok tudni vele a nap 24 órájában együtt lenni. Ez van.

2019. febr. 4. 02:35
 20/37 anonim ***** válasza:

Először is tiszteletre méltó, hogy így foglalkozol a tesóiddal, egy kalappal előtted!

Viszont ameddig legalább a legidősebb nem költözik el, addig semmiféleképpen se kezdj randizni, ha tényleg ennyire nem tudsz zsonglőrködni az időddel.

2019. febr. 4. 02:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!