Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem érti meg, hogy nem akarok vele menni a kocsmába, mit tegyek?
Utálom azt a légkört, meg a sok hülye haverjait. Tudja jól, most mégis kéri, hogy menjek le vele, mert lesz a szülinapja és ott ünneplik. Lesz főzés meg mit tudom mi. De nekem semmi kedvem menni, abba a füstös, büdös lyukba, ő meg ki van akadva, hogy egyszer igazán kibírnám miatta, hisz nem mindig van szülinapja. Jó ez is igaz, de mi egyébként is ünnepeljük előtte a szüleinél, ott köszönteném meg. De nem, hajthatatlan. Szerintetek mit tegyek? Tényleg nagyon bántó lenne, ha nem mennék vele? Nem akarom, hogy emiatt később konfliktusunk legyen..
L/23
Sajnos emiatt még lesz konfliktus...
Menj el vele kicsit.
Főzés a kocsmába? :-D
Amúgy szerintem egyszer egy évben kibírhatnád, én ezt tenném. De ha nem megy neked, hát nem megy. Menjetek el ketten másnap valahová.
A szülinapján egyszer kibírod.
Milyen kocsmában lehet cigizni?
Azta, tényleg mekkora bunkó már a rác, hogy szeretné, hogy a szülinapi ünneplésen te is ott legyél a haverjaival. Ja nem.
Maradj csak otthon, szerintem többet amúgy nem fog hívni, és a haverjait sem kell elviselned. Csak nehogy aztán rájöjjön, hogy ha soha enm vagy ott, amikor szeretné vagy fontos lenne, tulajdonképpen minek van veled?
És ez az igazi kérdés.
1-1 alkalmat, látván, hogy ki is jelnette, hogy neki fontos lenne, akkor én elmennék. Az ő helyében meg ha ezt telibetojná ezt a szülinapomon is a párom, ahol egyébként a számomra fontos emberek vannak jelen, nyilván szakítanék.
Egy kapcsoalt kompromisszumokról szól. Egy átlag est tök oké, ha nem mész el. Egy számára fontosabb eseménynél már nem oké. 1-1 alkalmat mindenki kibír, hol ez nincs meg egy kapcsolatban, azt kár erőltetni.. És ez tudod még csak kis szelete a tortának, nem csak szülinapok lesznek az életben..
Nem illetek egymáshoz, evvan.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!