Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarok mas pasival lenni a párom mellett?
Az lehet a gond hogy meguntam?
Ma a munkahelyemen megláttam egy fiatal srácot, hat azthittem elalélok, farmer, ing, zakó, es irtó helyes volt.
Pedig tudom hogy soha nem csalnam meg a párom. Szeretem. Normalis ez a vonzodas egy párkapcsolatban más felé?
"Pedig tudom hogy soha nem csalnam meg a párom."
De a más pasikhoz való vonzódás a jövőben előidézheti ezt. Hiányzik a szerelem, a fellángolás bizsergető érzése, ami nálatok már úgy néz ki, nincs jelen. Ne aggódj, mindenki úgy van beprogramozva, hogy egy kapcsolatnak ezt a részét élvezzük a legjobban. Csak nektek azt kéne elérni, hogy ez újra fellángoljon köztetek, mert nyilvánvalóan eluralkodott a sivárság.
Köszönöm a válaszokat
Szerintetek egy keves intimitasos kapcsolatba belefér egy amugy érzelem mentes megcsalas
Mert amugy rendben van a kapcsolatunk, csak en többre vagyok
"Szerintetek egy keves intimitasos kapcsolatba belefér egy amugy érzelem mentes megcsalas "
Egyáltalán nem, ugyanolyan gerinctelemn hulladék dolog, mint bármelyik másik megcsalás, méghozzá azért, mert kizárólag döntés kérdése az egész. Normális ember kilép a nem működő kapcsolatából vagy megpróbálja helyrehozni, nem másnál keresi azt, ami a párjából hiányzik neki. De amennyi utolsó, embernek nem nevezhető féreg szaladgál a világban, egyes körökben tök normális dolog ilyen aljas ösztönlény módon átverni azt, aki a legközelebb áll hozzád.
Aszondja' rendbe van a kapcsolatuk :").
Ja. Tenyleg. Csak amugy masik fa-szra ugranal, egy valasz alatt eljutottal a "soha nem csalnam megbol" a "belefer-e a kapcsolatba az erzelemmentes megcsalas"-ig :"D, es emellett meguntad a parodat... tenyleg, tok rendben van. Csak akkor nem tudom, hogy mi a szar kapcsolat, ha ez rendben van.
"Pedig tudom hogy soha nem csalnam meg a párom. Szeretem."
"Szerintetek egy keves intimitasos kapcsolatba belefér egy amugy érzelem mentes megcsalas. Mert amugy rendben van a kapcsolatunk, csak en többre vagyok"
Csak én vagyok ilyen hülye, vagy tényleg ellentmond ez a két dolog egymásnak? A kérdésben azt írod, hogy sosem csalnád meg, utána lejjebb meg már egyből a félredu*gáson jár az eszed :D Sajnálom szerencsétlen srácot, inkább hagyd el. Rendben van a kapcsolatotok? Elárulom, ha rendben lenne, akkor nem akarnál más farkára ráülni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!